GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΛΑΛΟΥΜ

Στις 1 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και στις 12/9/2022 οι σχολικές μονάδες  θα υποδεχτούν τους μαθητές και μαθήτριες.


Στις 1 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και στις 12/9/2022 οι σχολικές μονάδες  θα υποδεχτούν τους μαθητές και μαθήτριες.

Στο Δήμο Ξάνθης τα κτηριακά προβλήματα είναι πια γνωστά αφού εδώ και τρία χρόνια χορτάσαμε από μεγάλα λόγια, αλλά μέχρι εκεί!

Και κάπου εδώ αρχίζει το αλαλούμ, το οποίο δεν μας προκαλεί και ιδιαίτερη εντύπωση.

Το 8ο νηπιαγωγείο στη Χρύσα 10 ημέρες πριν τα σχολεία υποδεχτούν τα παιδιά δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει! Ενώ την περσινή χρονιά το ένα τμήμα λειτουργούσε σε μία μικρή αίθουσα του παιδικού σταθμού της Χρύσας και το άλλο τμήμα σε ένα μισθωμένο σπίτι, μαθαίνουμε πως αποφασίστηκε να τοποθετηθεί μία αίθουσα προκάτ επίσης στο χώρο του παιδικού σταθμού!! Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πρέπει να γίνει η βάση υποδοχής, στη συνέχεια να μεταφερθεί η αίθουσα προκάτ, να τοποθετηθεί και να συνδεθεί στα ανάλογα δίκτυα, προκειμένου να είναι λειτουργική!

Σήμερα το δε κτήριο (σπίτι) στη Χρύσα είναι μισθωμένο αφού στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίστηκε η παράταση της μίσθωσης για δύο χρόνια, τα πράγματα του νηπιαγωγείου βρίσκονται σε κούτες και οι εκπαιδευτικοί αναμένουν τους φωστήρες να ενεργήσουν!

Αλήθεια κύριε Τσέπελη μπορείτε να μας πείτε αν γνώριζε την απόφασή σας ο Πρόεδρός σας του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης;

Και όλα αυτά ενώ  το πρόβλημα ήταν γνωστό από τον Ιούνιο που έκλεισαν τα σχολεία για τις καλοκαιρινές διακοπές!

Στον αγώνα δρόμου που ξεκίνησε την ύστατη ώρα για να προλάβουν την 12η Σεπτεμβρίου και μάλιστα για την περιοχή από όπου προέρχεται ο ίδιος ο δήμαρχος ,θα μας το πλασάρουν -οι γνωστοί κύκλοι- σαν μία ακόμη σπουδαία επιτυχία της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου προσωπικά Ο τίτλος φανταζόμαστε είναι ήδη έτοιμος: «ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ»!!

 Η Ξάνθη αλλάζει πραγματικά κύριε Τσέπελη, αλλά δυστυχώς κάθε ημέρα προς το χειρότερο! Απλά αναμένουμε το πλήρωμα του χρόνου για να λήξει η θητεία σας!

Καλή Σχολική Χρονιά σε μαθητές/μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς!

  1. Ξάνθη 2/9/2022
  2. Δημοτική Παράταξη
  3. «Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια