GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στη διάθεση των ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών του Α.Ο.Ξ. το αθλητικό κέντρο του ΑΟ Βιστωνίδας

Aνακοίνωση από τον αθλητικό όμιλο Βιστωνίδας


Aνακοίνωση από τον αθλητικό όμιλο Βιστωνίδας

  • Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

«Η Διοίκηση του Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ, παρακολουθώντας τις δραματικές εξελίξεις και την δυσχερέστατη θέση στην οποία βρίσκεται η ιστορική και άλλοτε πανίσχυρη ομάδα της πόλης μας Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ, στέκεται αλληλέγγυα στην ύστατη προσπάθεια διάσωσης και διασφάλισης της συνέχειάς της, που καταβάλλεται αυτή τη στιγμή από τους τελευταίους Ξανθιώτες εναπομείναντες προασπιστές της ύπαρξής της.

Οι ιστορικές Ακαδημίες του Α.Ο.Ξ., που στόλιζαν επί σειρά ετών το Πανελλήνιο ποδοσφαιρικό τοπίο, αποτελούσαν και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Α.Ο.Ξ. και συμπαρασύρονται στη δίνη των εξελίξεων.

Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης διευκρινίζουμε ό,τι το αθλητικό κέντρο του συλλόγου μας και το σύνολο των εγκαταστάσεών μας, τίθενται στη διάθεση των ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών του Α.Ο.Ξ., χωρίς καμία διάθεση, προσπάθεια και πρόθεση διαμελισμού και επ’ ωφελείας της τρέχουσας κατάστασης

Ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τις Ακαδημίες του Α.Ο.Ξ, μπορούν να αθληθούν, να προπονηθούν και να συμμετέχουν στα προγράμματα των τμημάτων μας χωρίς καμία δέσμευση, με την ελπίδα ότι θα υπάρξει επόμενη ημέρα για τον Α.Ο.Ξ και για την ιστορική του Ακαδημία»

Δεν υπάρχουν σχόλια