GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ «ΒΟΜΒΑ»! Κατήγγειλαν Τσέπελη- Φανουράκη για την «εξόντωσή» τους κι έφυγαν απο τη σύσκεψη με Βορίδη!

  -Τι αναφέρει η επιστολή των ΜΜΕ του Νομού Ξάνθης που παρέδωσαν στον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για τον «αποκλεισμό» τους! Αποκαλυπτική...

 



-Τι αναφέρει η επιστολή των ΜΜΕ του Νομού Ξάνθης που παρέδωσαν στον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για τον «αποκλεισμό» τους! Αποκαλυπτική καταγγελία στον Εισαγγελέα του Αρείου και τις Ανεξάρτητες Αρχές για την επιχείρηση ΦΙΜΩΣΗΣ των ΜΜΕ από 1/9/2019 μέχρι και σήμερα!
-ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ!

*Τους «απέκλεισαν» και από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα όταν διαμαρτυρήθηκε στον Δήμαρχο Τσέπελη ο Χουσείν Καράνταη τον έβρισε σκαιότατα λέγοντάς του, «δικά μου» λεφτά είναι... τα δίνω όπου θέλω!»


ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ «βόμβα» που αποτελεί ίσως ακόμη και για τα Πανελλήνια Μέσα μέτρο μαχητικότητας και αντίστασης, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην είσοδο του ξενοδοχείου Z’ Palace, ο Ιπποκράτης Γαλάτης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης επί χρόνια της «Αδέσμευτης», δημοσιογράφος και παράλληλα στέλεχος της Ν.Δ. μαζί με εκπροσώπους όλων Μέσων που έχουν στοχοποηθεί από 1/9/2019 από τον Δήμαρχο Τσέπελη, τον Αντιδήμαρχο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Μανώλη Φανουράκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη κλπ με στόχο την οικονομική και ηθική εξόντωσή τους.

Στη διάθεση σας είναι η επιστολή που σας καταθέτουμε και στέλνουμε όχι μόνο στο γραφείο του Πρωθυπουργού αλλά και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ μπορώ αν θέλετε να την διαβάσω να την ακούσουν και τα μέλη.

Σεβόμαστε την ιδιότητά σας και ως δικηγόρου, διότι ήσασταν δικηγόρος σε πολλές δίκες (σ.σ. ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ), ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ την Ελευθεροτυπία και την προστασία των ΜΜΕ από την εξουσία και γι’ αυτό το λόγο σας ενημερώνουμε ότι ναι μεν ήρθαμε στη συνέντευξη τύπου, ΑΛΛΆ για τους λόγους αυτούς ως ένδειξης διαμαρτυρίας ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ όλοι μας!!!


Ο Υπουργός Εσωτερικών άνοιξε τον φάκελο, διάβασε την επιστολή και απάντησε ότι δεν χρειάζεται να την διαβάσει στα παρόντα μέλη, αντιλήφθηκε όμως περί τίνος πρόκειται!!!

Αναλυτικά όλη η επιστολή που κατάθεσαν τα Περιφερειακά και Τοπικά ΜΜΕ κατά του Δήμαρχου Τσέπελη και της «παρέας» του αποκαλύπτεται και δημοσιεύεται αυτούσια στον «Τ».

Για τι εμείς εκφραζόμαστε ελεύθερα και φανερά!!!

Αυτούσια επιστολή:


«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ –ΔΗΛΩΣΗΣ

ΞΑΝΘΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Προς τον

  • Υπουργό Εσωτερικών
  • κ.Βορίδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1. Γραφείο Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

2. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου  κ. Ισίδωρο Ντογιάκο

3. Πρόεδρο Διακομματικής Επιτροπής

για τη Θράκη Ντόρα Μπακογιάννη

4. Υπουργό Εξωτερικών κ.Δένδια

5. Υπουργό Αναπληρωτή Εσωτερικών κ.Πέτσα

6. Επιτροπή Ανταγωνισμού-Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή

7. Εθνική Αρχή Διαφάνειας

8. Πρόεδρο Ελεγκτικού Συνεδρίου

9. Υπουργό Τύπου – Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ.Οικονόμου 

10.Εισαγγελέα Εφετών Θράκης

11. Εισαγγελέα Ξάνθης

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Από 1/9/2019 που ανέλαβαν οι νέοι  Δήμαρχοι στη χώρα και με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας που θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι πρώτη αυτή θα στήριζε την ελευθεροτυπία, ελευθερία του τύπου, της έκφρασης και πληροφόρησης στη χώρα μας βάση των Αρχών του Ελληνικού συντάγματος, της πολυφωνίας και των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αντιμετωπίζουμε έναν πρωτοφανή πόλεμο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ εξόντωσης  και προσπάθεια φίμωσης και ποδηγέτησης  από την σημερινή δημοτική αρχή Ξάνθης με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη, τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης και επί των Οικονομικών Μανώλη Φανουράκη, που επιχειρεί να καταρρίψει  το ρεκόρ Απευθείας Αναθέσεων ανά τους Δήμους παρόμοιου βεληνεκούς και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ και πρώην πολιτευτή του ΕΠΑΜ Ιπποκράτη Καμαρίδη.

«Όποιος δεν είναι δικός μας και δεν γράφει ή δεν καθοδηγείται από εμάς και δεν ανήκει στα φίλα ή συγγενικά ΜΜΕ, εξοντώνεται…»

Κατάσταση που επιδεινώθηκε ιδιαίτερα από τον Μάρτιο 2020 λόγω του κορονοϊου όπου αυτός ο αντισυνταγματικός και αντιδημοκρατικός αποκλεισμός, εξελίχθηκε σε ΠΑΝΔΗΜΙΑ εξόντωσής μας, με έναν πρωτοφανή άνισο ανταγωνισμό σε βάρος μας, με απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε φίλα ΜΜΕ τα οποία χαρακτηρίζουν «δικά μας», που έχουμε χάσει πλέον τον λογαριασμό σε τι χρηματικό ποσόν ανέρχεται.

Μάλιστα αυτή η λογική και πρακτική παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας, τόσο κατ’ ιδίαν όσο και από τα Μέσα μας, έφτασε στο σημείο να αποθρασυνθεί ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα (Σεπτέμβριος 2022), αφού όταν κάποιοι από μας σε κατ’ ιδίαν επισκέψεις στο γραφείο του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και του αντ΄ αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη, αντιμετωπίστηκαν με πρωτοφανής ύβρεις, απειλές «σας έχουμε γραμμένους στα…» κλπ ενώ αρνούνται να μας δώσουν και τα οικονομικά στοιχεία που εκ του Νόμου ζητούμε προκειμένου να υπερασπιστούμε στα Πολιτικά δικαστήρια τις επιχειρήσεις και τα συμφέροντά μας. Στόχος τους; Να εξοντωθούν τα Μέσα που δεν «ανήκουν» και δεν γράφουν αυτά που θέλουμε εμείς.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης; Να έχουμε υποστεί μια απίστευτα μεγάλη οικονομική βλάβη, να αντιμετωπίζουμε έναν άνισο και αθέμιτο ανταγωνισμό, να έχει επιδεινωθεί σοβαρά η οικονομική μας κατάσταση, να μην μπορούμε να πληρώσουμε το ρεύμα, το χαρτί, τους τσίγκους, τους εργαζόμενους και βασικά έξοδα από τα οποία εξαρτάται η επιβίωσή μας, να κινδυνεύουμε με λουκέτο και κλείσιμο.

Όταν μάλιστα συνάδελφοι διαμαρτυρήθηκαν με προσωπικές επισκέψεις στα γραφεία του Δημάρχου Μαώλη Τσέπελη και του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη, όχι μόνο αντιμετωπίστηκαν σκαιότατα, αλλά πήραν και την απάντηση, «εμείς θα δώσουμε λεφτά μόνο σε αυτούς που μας βοήθησαν και είναι «δικοί μας», με τον Δήμαρχο μάλιστα να μας υβρίζει σκαιότατα σε …αργκό γλώσσα και να μας λένε, «πάτε όπου θέλετε, εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν, θα κάνουμε ότι θέλουμε..»

Παράλληλα όταν ζητήσαμε οικονομικά στοιχεία για τις πρωτοφανείς απευθείας χιλιάδων ευρώ σε ΜΜΕ της αρεσκείας πολλά από τα οποία προέρχονται και από το Ευρωπαϊκό ταμείο και όχι μόνο από τα Ταμεία του Δήμου, των Οργανισμών και της ΔΕΥΑΞ, όχι μόνο μας αγνόησαν παντελώς, αλλά συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να ενισχύουν τα «δικά τους ΜΜΕ» με χιλιάδες ευρώ των δημοτών, αποσκοπώντας μάλιστα όπως διατυμπανίζουν, την πλήρη οικονομική μας εξόντωση, την ΦΙΜΩΣΗ και το κλείσιμο των Μέσων μας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πλήρης ποδηγέτηση των τοπικών ΜΜΕ.

Βέβαια θα καταφύγουμε εκτός από τα Ποινικά δικαστήρια και στα Πολιτικά δικαστήρια και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και με αγωγές απαιτώντας την εκ του Νόμου και του Ελληνικού συντάγματος προβλεπόμενη ίση μεταχείριση, καθώς επίσης τόσο στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου όσο και στις Ανεξάρτητες Αρχές και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού δεκάδες τις απευθείας αναθέσεις γίνονται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο, ωστόσο με αφορμή την σημερινή επίσκεψή σας στη Ξάνθη ως επικεφαλής

αποφασίσαμε σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 ως μοναδικό Μέτρο αντίστασης και διαμαρτυρίας την αποχώρησή μας από τη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Αντιστεκόμαστε με τον τρόπο αυτό στην αυθαιρεσία της δημοτικής αρχής Ξάνθης και την καταπάτηση των Συνταγματικών μας δικαιωμάτων και της ελευθερίας του Τύπου και της πληροφόρησης, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ

Και ζητούμε την παρέμβασή σας, αφού πριν γίνετε Υπουργός υπερασπιστήκατε ως μαχόμενος δικηγόρος ουκ ολίγες περιπτώσεις ΜΜΕ που αγωνίστηκαν για τις ίδιες με μας αξίες.

Με τιμή

1. Πάνος Παπαδόπουλος

Εκδότης εφημερίδας Μαχητής Θράκης

Διευθυντής του maxitisthrakisblog spot

2. Κώστας Αντωνιάδης

Πρόεδρος Δ.Σ. Περιφερειακού τηλεοπτικού

σταθμού ΝΕΧΤ TV Θράκη-Μακεδονίας

3. Χουσείν Καραντάη

Ιδιοκτήτης του μοναδικού Τουρκόφωνου ραδιοσταθμού Kralfm 100

Διαχειριστής της ιστοσελίδας thrakitoday.com

4. Ιπποκράτης Γαλάτης

Πρ. εκδότης-διευθυντής της ημερήσιας εφημερίδα “ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ» Θράκης,

Διευθυντής του Adesmfttithrakisblog.spot

5. Σταύρος Μωραϊτης

Εκδότης-δημοσιογράφος της Ημερήσιας εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ» Θράκης

Διευθυντής του site Adesmvti.gr

6. Κοσμάς Γεωργιάδης

Ιδιοκτήτης-διευθυντής της Ημερήσιας Εφημερίδα ΑΓΩΝΑΣ Θράκης

Διαχειριστής – διευθυντής του AGONAS.gr.

7. Γκούλη Αικατερίνη - Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Εκδότης - διευθυντής της Εβδομαδιαίας εφημερίδας «Ηχώ της Θράκης.»,

Εκδότης- Διευθυντής του περιοδικού «Αγορά … Ζω Θράκη»

Διαχειριστής του site: XanthiTimes.gr

8. Θοδωρής Αθανασιάδης

Δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος ραδιοσταθμού Life 921 fm

9. Χασαν Ογλου Μουμινε

Ιδιοκτήτρια του Xanthı Radıo DeeJay 94,6

Διαχειριστής της ιστοσελίδας Kralnews.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια