GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και μεταδημοτεύσεων Σουά, ψήφισε για τον νέο "Ψευτομουφτή" Ξάνθης!

  Διαμαρτυρίες Σουά γιατί δεν κάλεσε κι αυτόν ως αντιδήμαρχο στην επίσκεψη Συρίγου στο Αθλητικό Κέντρο του Εμφιετζόγλου στο Δροσερό και κάλε...

 


Διαμαρτυρίες Σουά γιατί δεν κάλεσε κι αυτόν ως αντιδήμαρχο στην επίσκεψη Συρίγου στο Αθλητικό Κέντρο του Εμφιετζόγλου στο Δροσερό και κάλεσε τον....Χασάν Φερτούν που το "παίζει" σε διπλό ταμπλό!

Αποκάλυψη τώρα. Και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και...μεταδημοτεύσεων του Δήμαρχου Τσέπελη, καταπατώντας το Ελληνικό σύνταγμα στο οποίο ορκίστηκε ως δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και τους Νόμους του κράτους, ψήφισε με....ανάταση χειρών τον νέο "Ψευτομουφτή" Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα -διακρίνεται δίπλα του- στις εκλογές ΦΙΑΣΚΟ σε τζαμιά της Π.Ε. Ξάνθης.

Ο Αντιδήμαρχος Σουά όπως υπερηφανεύεται συχνά πυκνά μάλιστα και ο ίδιος είναι ο συνδετικός κρίκος του Δήμαρχο Τσέπελη με τον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης και τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής, 

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, είναι άκρα...δεξιά ο τελευταίος.  Καφετζής στο επάγγελμα κρατάει μάλιστα το έμμισθο πόστο του   Αντιδήμαρχου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης!!!


Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα οτι εξέφρασε την διαμαρτυρία του στον Τσέπελη γιατί δεν τον προσκάλεσε στην επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας κ.Συρίγου στο Αθλητικό Κέντρο του Δροσερού και αντίθετα ήταν παρών ο Αντιδήμαρχος Χασάν Ογλού Φερτούν που είναι στην...καθαριότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια