GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η γιορτή έναρξης κυνηγιού, που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης την περασμένη Παρασκευή στον Πυρήνα Προσαρμογής Θηραμάτων στο Σέλερο

Ήταν όντως όλα φανταστικά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη Γιορτή Έναρξης Κυνηγιού για την περίοδο 2022-2023 που διοργάνωσε ο Κυνηγετι...

Ήταν όντως όλα φανταστικά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη Γιορτή Έναρξης Κυνηγιού για την περίοδο 2022-2023 που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης.

Ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του την διοργάνωση αυτή και γλέντησε με την ψυχή του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρά τα τερτίπια του καιρού, η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ, με τον πρόεδρο Χαράλαμπο Χόχολη να καλωσορίζει τους παρευρισκόμενους και να αναφέρεται στα όσα κέρδισε η κυνηγετική οικογένεια το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία.

Χαιρετισμό επίσης απεύθυναν ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης, ο αντιδήμαρχος Εμ. Φανουράκης εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δ. Γαλανόπουλος ως εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης, λόγω κωλύματος του Κ. Κουρτίδη, ο οποίος αν και παραβρέθηκε σε εκδήλωση στη Σταυρούπολη Ξάνθης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα παραβρέθηκε και στην εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης.

Στη Γιορτή Έναρξης Κυνηγιού το «παρών» έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Π. Αμβροσιάδης.







Δεν υπάρχουν σχόλια