GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απίστευτος Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ! Μπορεί να δώσει απευθείας αναθέσεις μέχρι 6.000 € χωρίς έγκριση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ!

  *Τα βρόντηξε και παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ η Ελένη Χατζηγεωργίου, το ψήφισαν και οι αντιδήμαρχοι Τόλης Ελευθεριάδης (λέει ν...

 

*Τα βρόντηξε και παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ η Ελένη Χατζηγεωργίου, το ψήφισαν και οι αντιδήμαρχοι Τόλης Ελευθεριάδης (λέει ναι σε όλα πλέον!), Λεβέντ και Μούρκας,  γελάει και το παρδαλό κατσίκι!

*Περιμένουμε να δούμε που θα δίνει το «χρήμα» της ΔΕΥΑΞ ο γιατρός εν όψει εκλογών του 2023, αλλά  δεν απορούμε που τον καλύπτει σύσσωμη πλέον και η αντιπολίτευση!

Την παραίτησή της από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ κατέθεσε η μηχανικός και μέλος Ελένη Χατζηγεωργίου, αφήνοντας σοβαρές σαφείς αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της δημοτική και αποκαλύπτοντας ότι «ο έμμισθος Πρόεδρος των 1.710 ευρώ πέρασε απόφαση που δεν την ψήφισε μόνο η ίδια, σύμφωνα με την οποία θα μπορεί να «μοιράζει» απευθείας αναθέσεις έως 6.000 ευρώ ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, χωρίς έγκριση του Διοικητικού συμβουλίου που την ψήφισαν μάλιστα και τα άλλα μέλη με πρώτους και καλύτερους τον αντιδήμαρχο Σταυρούπολης Τόλη Ελευθεριάδη, τον Λεβέντ, τον αντιδήμαρχο Πάνο Αμβροσιάδη αλλά και τον έμμισθο αντιπρόεδρο Χρήστο Μούρκα!!!

Και με πιο απλά λόγια... Ενώ μπορεί ο Πρόεδρος να δώσει απευθείας αναθέσεις μέχρι 30.000 ευρώ με έγκριση όμως του Δ.Σ. τώρα μπορεί να δίνει ως... Ιπποκράτης Καμαρίδης μέχρι 6.000 ευρώ  χωρίς να δίνει λογαριασμό κανέναν!

Και εξυπακούεται φυσικά ότι με το ανεξέλεγκτο αυτό χρήμα της ΔΕΥΑΞ, μπορεί να κάνει και προεκλογικό παιχνίδι!!! Κάτι που ήδη βέβαια κάνει, προκειμένου να έχει την «σιγή και σιωπή» των υπολοίπων Μέσων ώστε να μην τον ελέγχει κανείς!!!

(σ.σ. Βέβαια εγώ ξέρω πολύ καλά ποιοι είναι οι πρώτοι ευσεβείς στόχοι του γιατρού... αλλά έχουμε χρόνο μπροστά μας ....Γιατί ακόμη βοά η κοινή γνώμη με τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ των πολλών χιλιάδων ευρώ που του "χάρισε" ο Φανουράκης κι η γνωστή "επιτροπή" Προστίμων, ένα από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ  σκάνδαλα στην ιστορία του Δήμου και μάλιστα ενώ βρίσκεται σε ....νομική αντιδικία ο Δήμος με το δημόσιο και έχει ψηφιστεί Νόμος για τα συγκεκριμένα οικόπεδα! ).

«Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος λέει γίνεται σοφότερος και όταν μια ζωή δεν συμβιβάστηκες με κάτι αντίθετα με τις αρχές σου, τότε μέχρι το τέλος δεν συμβιβάζεσαι. Γι' αυτό σήμερα υπέβαλα στον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης της Ξάνθης κ. Ιπποκράτη Καμαρίδη με κοινοποίηση στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ. Ιωάννη Μπούτο, την παραίτηση μου από το Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης» αναφέρει η ίδια στην επιστολή που έστειλε στον «Μ», χωρίς να απαντάει όμως στο ερώτημα της κοινωνίας, «καλά έκανες 1.5 χρόνο μέλος στη ΔΕΥΑΞ για να αντιληφθείς ότι ήσουν... μαϊντανός και γλάστρα του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη! 

Σημειώνεται ότι απο την συγκεκριμένη συνεδρίαση απουσίαζε το μέλος Φάνης Παπαδάκης της παράταξης Μελισσόπουλου-Λύρατζη, αφού στις Γιορτές Π. Πόλης και στο στέκι Μικρασιατών, ο γιατρός και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδης, κάθισε στην....δική τους παρέα μια...."παρέα" όλοι μαζί!

 
(σ.σ. Εντός των ημερών θα βγάλουμε και την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ που αποφασίζει στην πλειοψηφία της -πλην της Ελένης Χατζηγεωργίου που αηδίασε και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ απο το Δ.Σ. γιατί δεν είναι ....μαϊντανός, για να δείτε το "πάρτι" που παίζεται στη σημερινή ΔΕΥΑΞ!!! )

 ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ


Αναλυτικά στην επιστολή παραίτησης η κ. Χατζηγεωργίου αναφέρει μεταξύ άλλων:

ΘΕΜΑ: Παραίτηση από Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ Ξάνθης…

Σας γνωρίζω με την παρούσα μου επιστολή ότι παραιτούμαι από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης.

Θεωρώ την παρουσία μου στο ΔΣ περιττή, γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να δουλεύω και να προσφέρω, δεν μπορώ λοιπόν να συμμετέχω σε Συμβούλια που λειτουργούν με ήδη ειλημμένες αποφάσεις .. δεν νομίζω ότι μπορώ να παίζω τον ρόλο του μαϊντανού ή της γλάστρας.

Ευχαριστώ πολύ για την επιλογή μου ως μέλος του ΔΣ αλλά είναι αδύνατο να συνεχίσω να συμμετέχω με αυτούς τους όρους.

Ξάνθη 19 Σεπτεμβρίου 2022

Η Δηλούσα

Ελένη Χατζηγεωργίου

Μέλος Δ.Σ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια