GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



5 Ξανθιώτες επιχειρηματίες έτοιμοι να αναλάβουν τον νέο ΑΟΞ, για νέο ξεκίνημα απο την Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, 5 γνωστοί επιχειρηματίες της Ξάνθης είναι έτοιμοι να βάλουν ο καθείς απο 30.000 ευρώ και να "σώ...


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, 5 γνωστοί επιχειρηματίες της Ξάνθης είναι έτοιμοι να βάλουν ο καθείς απο 30.000 ευρώ και να "σώσουν" τον ΑΟΞ ώστε να κάνει νέο ξεκίνημα απο το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και να προχωρήσει σε νέες βάσεις, προκειμένου να η Ιστορική ομάδα μας να μην "σβήσει" απο τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος. 

Ο ένας γνωστός και πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας βουλκανιζατέρ, δυο επιχειρηματίες εστίασης, ένας εργολάβος έργων και ένας ακόμη με διανομές τροφίμων και όχι μόνο. 

Αρνητική (για την ακρίβεια απαντάει δια της απόλυτης σιωπής του....), είναι η στάση του πρώην Ισχυρού Ηγέτη της Ομάδας Χρήστου Πανόπουλου που δεν θέλει να αναμιχθεί ο ίδιος ή ο γιος του ξανά με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία παίζει γνωστό μέλος της διοίκησης που έχει "λιβοληθεί" και λασπολογηθεί ουκ ολίγες φορές από την "παρέα" του σημερινού Δήμου Ξάνθης. 

Θέλουν αλλά δεν μπορούν γιατί δεν έχουν οικονομικές δυνατότητες οι παλαίμαχοι με επικεφαλής τους Μπάμπης Χατζημεστή (Ορφέας Ξάνθης), Χριστόφορο Διαμαντή, Μάκη Τζάτζο κ.ά. 

  • Κι έπεται και συνέχεια....
  • Πάντως η ... ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Δεν υπάρχουν σχόλια