GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στις 3 Οκτωβρίου ξεκινά ο νέος κύκλος μαθημάτων γραφής και ανάγνωσης Braille

Η Διοικούσα Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι ο νέος κύκλος των μαθημάτων της γραφής και αν...


Η Διοικούσα Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι ο νέος κύκλος των μαθημάτων της γραφής και ανάγνωσης BRAILLE θα ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου 2022 για τα τμήματα της Ξάνθης.

Τα τμήματα είναι πρωί ή απόγευμα από 2 φορές την εβδομάδα και οι μέρες θα διαμορφωθούν ανάλογα με την συμμετοχή. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται αναλυτικά (για τις μέρες, ώρες και δικαιολογητικά) στο γραφείο ή μπορούν να στείλουν μήνυμα ( ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) στην σελίδα στο facebook Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης καθώς και στο pst.thrakis@gmail.com για τα τμήματα της Ξάνθης.

  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25410-62551 και 6977934934- Πρωινές ώρες

Αμέσως μετά την λήξη των μαθημάτων οι εκπαιδευόμενοι θα συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, το οποίο χορηγεί αποκλειστικά την μοναδική και αναγνωρισμένη (ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ) πιστοποίηση και αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.

  • Μποζ Ερσίν 

Δεν υπάρχουν σχόλια