GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μποτιλιάρισμα εχθές στις 12 το μεσημέρι στην Τσιμισκή, επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι, πάρκαραν όπου γούσταραν και εμπόδιζαν τη διέλευση του απορριμματοφόρου

  Δυστυχώς η κατάντια μας σαν πόλη, έχει πολλά στοιχεία που την οδηγούν σε αυτό το χάλι και στα περισσότερα από αυτά, συμμετοχή έχει ο ίδιος...

 


Δυστυχώς η κατάντια μας σαν πόλη, έχει πολλά στοιχεία που την οδηγούν σε αυτό το χάλι και στα περισσότερα από αυτά, συμμετοχή έχει ο ίδιος ο άνθρωπος και όχι οι αρχές.

Ένα περιστατικό συχνό για τους δρόμους της Ξάνθης, είχε σαν αφορμή εχθές στις 12 το μεσημέρι, να προκληθεί μποτιλιάρισμα στην οδό Τσιμισκή, φτάνοντας σε σημείο αγανάκτησης πολλούς οδηγούς.

Δυο «έξυπνοι» συντοπίτες μας, πήγαν και πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους ο ένας απέναντι από τον άλλο, στενεύοντας τον δρόμο και εμποδίζοντας τη διέλευση στο απορριμματοφόρο το οποίο μπλόκαρε και δημιούργησε το μποτιλιάρισμα.

Η αιτία του παρκαρίσματος των απαράδεκτων αυτών ανθρώπων, φυσικά ήταν τα ψώνια σε παρακείμενα καταστήματα, κατά τη λογική έλα μωρέ τη δουλειά μας να κάνουμε και δεν μας νοιάζει για κανέναν άλλο.

Όχι δεν φταίει κανένας φορέας, παρά μόνο εμείς οι ίδιοι που λειτουργούμε ωχαδερφιστικά και με νταηλίκι πολλές φορές, σα να ζούμε στην Άγρια Δύση και κάνουμε τα καουμποιλίκια μας γιατί έτσι γουστάρουμε, γράφοντας τους πάντες στα Π…..α μας.

Δεν νοιάζονται τα όργια αυτά, για το αν εκείνη την ώρα χρειαζόταν να περάσει ένα ασθενοφόρο από εκεί και καθυστερούσε εξαιτίας τους, με τραγική κατάληξη για τον άνθρωπο που μετέφερε. Μετά φυσικά τους φταίει η τροχαία που τους αφήνει ραβασάκια στους υαλοκαθαριστήρες

Δεν υπάρχουν σχόλια