GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΣΕΠ -γραπτός διαγωνισμός: 1.019 οι μόνιμες θέσεις -Πώς κατανέμονται

Τις 1.019 θα φτάσουν, οι μόνιμες θέσεις (ΠΕ, ΤΕ) του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σχετικό αίτη...


Τις 1.019 θα φτάσουν, οι μόνιμες θέσεις (ΠΕ, ΤΕ) του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σχετικό αίτημα που, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα, έχει φτάσει στην Ανεξάρτητη Αρχή, περιλαμβάνει, τελικώς, λιγότερες θέσεις απ’ όσες αρχικά προβλέπονταν, καθώς πολλές από αυτές που ζητούσαν οι φορείς του Δημοσίου, καλύφθηκαν από επιλαχόντες παλαιότερων προκηρύξεων.

Αναφορικά με τους φορείς που ζητούν τις συγκεκριμένες θέσεις, πρόκειται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για:

  • -90 ΟΤΑ (88 δήμους και 2 περιφέρειες).

-Υπουργεία (Εργασίας, Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών, Εσωτερικών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πολιτισμού, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Υποδομών και Μεταφορών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης).

  • -Ανεξάρτητες Αρχές όπως ΕΣΡ, ΑΣΕΠ, Επιτροπή Ανταγωνισμού και Εθνική Αρχή Διαφάνειας.
  • -ΕΦΚΑ.
  • -Εθνικό Κτηματολόγιο.
  • -Λιμενικά Ταμεία.

Υπενθυμίζεται ότι, η προκήρυξη που θα περιλαμβάνει τις θέσεις θα είναι η 2Γ/2022 και η δημοσιοποίηση της έχει προγραμματιστεί να γίνει στα τέλη Οκτωβρίου, είτε το αργότερο αρχές Νοεμβρίου από το ΑΣΕΠ.

Όσον αφορά το πότε θα διεξαχθεί, ο προγραμματισμός είναι για τις αρχές του 2023, ωστόσο ο ακριβής χρόνος θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές εξελίξεις. Δηλαδή από το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια