GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή και την γενεοκτονία των Τούρκων.

  Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην Πλατεία Ελευθερίας της ...

 


Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην Πλατεία Ελευθερίας της πόλης από εκπροσώπους των αρχών και συλλόγων της Ξάνθης οι εκδηλώσεις για τα «100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής» που διοργάνωσε η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης.
Αρχικά το πρωί της Κυριακής τελέσθηκε Επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Της Του Θεού Σοφίας Ξάνθης, από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος και ομιλία από την καθηγήτρια Θεολόγο του 2ου Γενικού Λυκείου κα Πόπη Κλούρη που ανέπτυξε με καθαρότητα και ιστορικές αλήθειες το όλο θέμα. και ακολούθησε η κατάθεση Στεφάνων. .

Σε αυτές παραβρέθηκαν o Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, ο Στρατηγός του Δ' Σώματος Στρατού, ο Δήμαρχος Ν. Τσέπελης, ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης κ.ά, τιμώντας την Ημέρα της Εθνικής Μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια