GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πολύς κόσμος στη Θεατρική παράσταση “ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΑΓΓΕΛΩΝ” στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης για τα 100 χρόνια Μικρασιατικής Καταστροφής

  Μια μοναδική παράσταση παρουσίασε το “Θέατρο της Μεσογείου” με το καινούργιο έργο “ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΑΓΓΕΛΩΝ” που γράφτηκε ειδικά για την επέτει...

 




Μια μοναδική παράσταση παρουσίασε το “Θέατρο της Μεσογείου” με το καινούργιο έργο “ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΑΓΓΕΛΩΝ” που γράφτηκε ειδικά για την επέτειο των 100 Χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Αλμπέρτο Εσκενάζη και τη Λουκία Παπαδάκη το βράδυ της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου με την απουσία τόσο του βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Τσιλιγγίρη, όσο και του Δήμαρχου Τσέπελ, του αντιδήμαρχου Πολιτισμού κ.Σουά και γενικά του Δήμου Ξάνθης, να λάμπουν δια της απουσίας τους...!
Την εκδήλωσε οργάνωσε η Π.Ε Ξάνθης για τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης με την σύζυγό του, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Κέντρου Σταμάτης Σταματιάδης που πάντα δίνει παρών στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, η πολιτευτής της ΝΔ. Γεωργία Ανδρέου και αρκετός κόσμος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, ευχαρίστησε προλογίζοντας την παράσταση τον κόσμο για την συμμετοχή του.

Η υπόθεση:

Μια γοητευτική κυρία πηγαίνει σε ένα παλαιοπωλείο για να πουλήσει ένα γραμμόφωνο,

Κάπως έτσι, δημιουργείται μια ιδιόμορφη σχέση με τον γέροντα παλαιοπώλη. Οι αναφορές του για τον τόπο της καταγωγής του την Σμύρνη φέρνει σε αμηχανία την Κυρία. Τελικά του αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της πως σώθηκε από την καταστροφή της πόλης το `22.

Πρωταγωνιστές στην παράσταση ήταν οι Ηθοποιοί: ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΕΣΚΕΝΑΖΗ, ΛΟΥΚΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ Κείμενο – Σκηνοθεσία : ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΕΣΚΕΝΑΖΗΘοδ. Αθ.







Δεν υπάρχουν σχόλια