GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Tα «μεγάλα» έργα ενός οραματιστή… «χοιροβοσκού», οι παλιές συνταγές και ο Δήμαρχος Τσέπελης στην ψηφιακή... χαρτούρα!

Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο… ο απίστευτος δήμαρχος Τσέπελης συνεχίζει να «δουλεύει» σε επικοινωνιακό στυλ με τα γνωστά πληρωμένα παπαγα...

Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο… ο απίστευτος δήμαρχος Τσέπελης συνεχίζει να «δουλεύει» σε επικοινωνιακό στυλ με τα γνωστά πληρωμένα παπαγαλάκια του, ξεκινώντας με νέα… «δημοτικά «έργα, ενώ δεν έκανε ούτε ένα έργο από αυτά που υπόσχονταν προεκλογικά στις δημοτικές εκλογές 2019!!! Ούτε ένα νέο δικό του έργο!

Και νομίζω βέβαια ότι με τον τρόπο αυτό ή χυδαιολογώντας δια των παπαγάλων του εναντίον μου, είτε θα με πτοήσει, είτε θα "βελτιώσει" τη θέση του!

Και τελικά "βαλτώνει" ακόμη περισσότερο στα ... βαθιά!!!


Έτσι λοιπόν χωρίς να υλοποιήσει ούτε μια από τις προεκλογικές δεσμεύσεις, του, πήρε τα έργα του Λάκη Στυλανίδη ή του πρώην γραφικού δήμαρχου Μπάμπη που… ασφαλτόστρωσε τους δρόμους μετά τις εκλογές (!) και ξεκίνησε από τώρα τα ίδια!!!

-Όπως δηλαδή σε 6 μήνες υπόσχονταν… καλοκαιρινό κολυμβητήριο 3 χρόνια μετά ούτε… πέτρα δεν μπήκε, τώρα θα λύσει και το πρόβλημα με αντιπυρικές ζώνες που θα λύσουν και το θέμα των… πυρκαγιών!

Συνδυασμός δηλαδή δύναμη....αλλά για το ΧΤΕΣ! Α...και του Φανουράκη! Του πλέον αδύναμου κρίκου!


*Για παράδειγμα ο πλουτίσας δήμαρχος του Δάγκα που αγόραζε μηχανάκι στην κόρη ως… delivery στον πρώην «Πυρήνα», δεσμεύτηκε δια μέσω του γνωστού παπαγάλου ότι, «θα κάνει… αντιπυρικές ζώνες χωρίς καμιά αναφορά φυσικά στο Δασαρχείο που τον θυμάται να «πλαστογραφεί» τις αιτήσεις του όταν ΚΑΤΑΠΟΥΤΟΥΣΕ το ρέμα της Χρύσας για να μπορεί να πηγαίνει στα… ΠΑΡΑΝΟΜΑ χοιροστάσιά του!!

Και όπου η σημερινή κατάσταση δεν ήταν ποτέ τόσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ όσο τώρα αν δει κανείς στην οποία βρίσκεται!!

(σ.σ. Αλήθεια κύριε Δασάρχη εκεί αν γίνει πυρκαγιά πως θα σβήσει με το ξηραμένο χάλι στο οποίο βρίσκεται όλη η περιοχή που έχει μετατραπεί σε μια χαβούζα-βόμβα
αυθαίρετων αποθηκών και τόνων σκουπιδιών;!!!).


*Δείτε λοιπόν ο εν λόγω Δήμαρχος και χοιροβοσκός στο επάγγελμα με καταγωγή από τη Χρύσα, πόσο επικίνδυνο έχει «καταντήσει» τον περιβάλλοντα χώρο όπου έχει τα γουρούνια του!!! Χωρίς να νοιάζεται φυσικά τι θα συμβεί αν στην εν λόγω Δασική περιοχή ξεσπάσει κάποια φωτιά!!!

Και πάρτε μια γεύση για το πώς συνεχίζει και σήμερα να εμπαίζει τη νοημοσύνη μας με… αντιπυρικές ζώνες και την μία μπούρδα πίσω από την άλλη!

*Κι επειδή συνεχίζει χωρίς ντροπή ο εν λόγω Δήμαρχος Iskece των «μεγάλων» δήθεν «έργων» και του… απίστευτου πλουτισμού να προκαλεί τη νοημοσύνη μας, σας δίνω μια εικόνα από τα δυο σιντριβάνια της κεντρικής πλατείας της πόλης όπως ήταν χθες Δευτέρα 22/8, ενώ υποτίθεται η ΔΕΥΑΞ είχε καθαρίσει μάλιστα το ένα κάτω από τον ιστορικό πλάτανο!


Κα χθες Δευτέρα 22 Αυγούστου λοιπόν δεν λειτούργησε ο Δήμος Τσέπελη το σιντριβάνι κάτω απο τον πλάτανο, ενώ υποτίθεται είχε καθαρίσει το ένα η ΔΕΥΑΞ την περασμένη Παρασκευή!!!

Και απλά αναρωτήθηκα εκείνος ο ΠΑΚΕΘΡΑ που κάποτε με Κώστα Γούναρη και Βσιλούδη μάζευαν υπογραφές να φύγει το σιντριβάνι από τον πλάτανο, που ... βρίσκονται; Στο fb κι αυτοί ή απλά στον κόσμο τους;

*Να το πω απλά ανικανότητα; Να το πω απλά αδιαφορία;;; Ούτε το σιντριβάνι ωστόσο του πλάτανου λειτουργούσε και χθες!!!

Όπως και όλο το καλοκαίρι!!! Και το ίδιο συνέβαινε και με το έτερο σιντριβανάκι της πλατείας απέναντι από το Δημαρχείο που επί μήνες μάλιστα έκαιγα… λάμπες!!!

Και εν καιρών κρίσης της ενέργειας και της οικονομίας, ΠΛΗΡΩΝΕ ο Ξανθιώτικος λαός;


Δήμαρχε Τσέπελη λοιπόν επέλεξε με ποιο θράσος επιζητείς εκ νέου την ψήφο του Ξανθιώτικου λαού για να επανεκλεγείς;

Με το θράσος της ανεπάρκειας και της ανικανότητας, η επειδή νομίζεις ότι τα λεφτά σου και οι απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ θα σε… ξαναβγάλουν!

Όταν οι μισοί και πλέον υποστηριχτές σου στις εκλογές του 2019 σε έχουν εγκαταλείψει και όπου σταθούν κι όπου βρεθούν «ντρέπονται» γιατί είναι συνυπεύθυνοι για την σημερινή ΚΑΤΑΝΤΙΑ της πόλης;

(σ.σ. Ούτε στη 2άδα θα είσαι αυτή τη φορά Τσέπελη και μετά… ποιος σας «σώζει», εσένα και την «παρέα» σου…Διότι πλησιάζουν και τα δικαστήρια τόσο με τον Αρβανιτίδη της Δράμας όσο και με ις πλαστογραφίες του Φανουράκη στην Σχολική Επιτροπή που ανάγκασε σε παραίτηση μέχρι και τον Καραπαπάζογλου....! ).

Δεν υπάρχουν σχόλια