GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υπό «ρωσική» κατοχή η σελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης στο Facebook

Σε μεγάλους μπελάδες έχει βάλει κάποιος (ή κάποιοι) χάκερ το Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, καθώς έ...


Σε μεγάλους μπελάδες έχει βάλει κάποιος (ή κάποιοι) χάκερ το Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, καθώς έχει χακάρει την σελίδα που διατηρούν στο Facebook.

Πιθανότατα πρόκειται για άτομο ρωσικής καταγωγής, αν κρίνει κανείς από τις δημοσιεύσεις που κάνει και που στην πλειοψηφία τους είναι βίντεο στη ρωσική γλώσσα. Είναι κατά κύριο λόγο αστεία ή προωθητικά βίντεο χωρίς άσεμνο περιεχόμενο, όμως το θέμα είναι ότι αυτές οι αναρτήσεις εκπέμπονται από μία σελίδα που μέχρι πρότινος λειτουργούσε για να ενημερώνεται το ευρύ κοινό για τις δράσεις του Μουσεία και της ΕΦΑ Έβρου.

Η υπεύθυνη της ιστοσελίδας έχει κάνει την απαραίτητη επικοινωνία με το Facebook, όμως προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει ανταπόκριση. Η σελίδα εξακολουθεί να λειτουργεί «υπό ρωσική κατοχή» και να προκαλεί πονοκέφαλο τόσο στους επίδοξους χρήστες της, αλλά κυρίως στους ανθρώπους του Μουσείου και της ΕΦΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια