GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Η ηχορύπανση και η… ρύπανση στο επονομαζόμενο «Δροσερό»!

....διαπιστώνουμε ότι η ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας είναι επιδεικτική, ενώ σε αντίθετες περιπτώσεις, σε άλλες περιοχές της πόλης αλλά και...


....διαπιστώνουμε ότι η ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας είναι επιδεικτική, ενώ σε αντίθετες περιπτώσεις, σε άλλες περιοχές της πόλης αλλά και του νομού, με το που θα δεχθεί κλήση το «100» κινητοποιείται άμεσα ο μηχανισμός της Άμεσης Δράσης και επιλαμβάνονται οι αρμόδιοι

 

Πληθαίνουν οι καταγγελίες συμπολιτών μας για την - σε καθημερινή βάση πλέον -  ηχορύπανση από τον οικισμό που κατοικούν οι Ρομά και πιο συγκεκριμένα το επονομαζόμενο «Δροσερό».

Ωστόσο διαπιστώνουμε ότι η ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας είναι επιδεικτική, ενώ σε αντίθετες περιπτώσεις, σε άλλες περιοχές της πόλης αλλά και του νομού, με το που θα δεχθεί κλήση το «100» κινητοποιείται άμεσα ο μηχανισμός της Άμεσης Δράσης και επιλαμβάνονται οι αρμόδιοι.

Στο «Δροσερό» της Ξάνθης όμως, που τις περισσότερες φορές παρίστανται στα γλέντια και τοπικοί άρχοντες της πόλης και του νομού, προφανώς η παρουσία τους δημιουργεί «ομπρέλα» προστασίας στους διοργανωτές και φυσικά η όποια κλήση στο «100» πάει στο αρχείο!

Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνον η ηχορύπανση, που έχει κάνει τη ζωή των συμπολιτών μας αφόρητη.

Σχεδόν το 80% των κάδων σκουπιδιών παραμένουν χωρίς πλύση, χωρίς φροντίδα απολύμανσης, και έτσι η δυσοσμία σε συνδυασμό με τη ζέστη δημιουργούν μία ασφυκτική ατμόσφαιρα και επιβαρύνουν την υγεία των κατοίκων.

Παράλληλα, τα σκουπίδια στους δρόμους, τα νεκρά ζώα σε πάρκα και πεζοδρόμια εκτός κέντρου της πόλης, οι ασυντήρητες σχάρες όμβριων όπου στον «νοτιά» εκπέμπουν δυσοσμία, οι πεταμένες σύριγγες από χρήστες ναρκωτικών σε άλση και απομακρυσμένα πάρκα, είναι η άλλη εικόνα, που δεν δείχνει η Δημοτική Αρχή, που δεν θέλει προφανώς να αντιληφθεί και να διαχειριστεί ο Δήμαρχος κ. Τσέπελης και οι συνεργάτες του.

Όμως, η υγεία των πολιτών, ψυχική και σωματική, δεν είναι «παιχνίδι» στη φαρέτρα του κου Δημάρχου που δεν έχει το δικαίωμα να εθελοτυφλεί στην ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ, στην ασυδοσία των διοργανωτών των ατελείωτων γιορτών στην έδρα των ψηφοφόρων του το «Δροσερό», όπως επίσης δεν μπορεί να ξεχνά ότι έχει δώσει όρκο να ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και όχι τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που του υπόσχονται προφανώς επανεκλογή!

-Κύριε Τσέπελη είστε υπόλογος στην κοινωνία, στους πολίτες της Ξάνθης, που ανέχονται εσάς και τους ψηφοφόρους σας να γλεντάτε «εις υγείαν των κορόϊδων» που πληρώνουν φόρους, που λειτουργούν συνετά και πολιτισμένα, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας και σε καμία περίπτωση τον πυρήνα της παραβατικότητας και εγκληματικότητας της πόλης.

Εμείς κ. Δήμαρχε, μάθαμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην κρυβόμαστε πίσω από πολιτικάντικες ατάκες, για να μην στενοχωρήσουμε τους μεν και τους δε.

Είμαστε η παράταξη ενός ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ, με ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να μετατρέψετε εσείς και η επικίνδυνη παρέα σας την πόλη σε ένα… νυχτομάγαζο!

Η Ξάνθη έχει ιστορία, έχει πολιτισμό, έχει παρόν και μέλλον, και αυτό δεν το χαρίζουμε σε κανέναν υποτελή και υποδεέστερο της θέσης του.

Οι Δημότες της Ξάνθης, βλέπουν, γνωρίζουν, ξέρουν και μπορούν να δώσουν τέλος στην ασυδοσία!

Οσο για την ηχορύπανση αλλά και τη ρύπανση γενικότερα, καιρός είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη να αναλάβει το ρόλο και τις ευθύνες της.

  • ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ 
  • Ξάνθης

































Δεν υπάρχουν σχόλια