GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επιτέλους βάλτε τέλος στην ασυδοσία.

Καταντήσατε την Ξάνθη κωλοχανείο. Του έκλεψαν το αυτοκίνητο και το βρήκε καμμένο.

Καταντήσατε την Ξάνθη κωλοχανείο. Του έκλεψαν το αυτοκίνητο και το βρήκε καμμένο.

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος στον οποίο οδηγείται η Ξάνθη, αφού οι ανοχή αυτοδιοικητικών αλλά και διωκτικών αρχών, απέναντι στους γνωστούς αγνώστους που καταστρέφουν εδώ και χρόνια την πόλη αλλά και τις περιουσίες των Ξανθιωτων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Σύμφωνα με ανάρτηση στο διαδύκτιο, επαγγελματικό φορτηγάκι το οποίο εκλάπη το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, βρέθηκε εχθές καμμένο κοντά στο Δροσερό. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αναρωτιόμαστε αν κάποια στιγμή, στόχος της συγκεκριμένης ομάδας θα πρέπει να γίνουν τα περιουσιακά στοιχεία αυτών που τους ανέχονται για να δούμε κάποια στιγμή να σταματά το θέμα αυτό.

Η ανάρτηση ανέφερε τα ακόλουθα: Ενός φίλου, Εκλάπη χθές το βράδυ μπροστά από το σπίτι τού από το χωριό Βανιανο Ξάνθης, σήμερα βρέθηκε “δυστυχώς”σε αυτό το χάλι στο γνωστό Συνοικισμό..

Κρίμα για τόν άνθρωπο, να σού κλέβουν τη περιουσία μπροστά από το σπίτι σου καί νά τό βρίσκεις την επόμενη καμένο.. Έχει γίνει μάστιγα πλέον σε καθημερινή βάση τα ίδια.. Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει με αυτή τη κατάσταση.





Δεν υπάρχουν σχόλια