GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Πόρτο για Μπρούνο Κόστα, πάει και για Φαν Βέερτ!

  Στην ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής εστιάζει μεταγραφικά ο Άρης.

 


Στην ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής εστιάζει μεταγραφικά ο Άρης.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά οι «κίτρινοι» είναι πολύ κοντά στην επισημοποίηση της συμφωνίας με την Πόρτο για τον δανεισμό του 25χρονου μέσου, Μπρούνο Κόστα.

Ο Πορτογάλος μέσος έχει συμβόλαιο με τους «Δράκους», έχει καταγράψει δύο συμμετοχές στο φετινό Πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Μπρούνο Κόστα βρέθηκε στο στόχαστρο ομάδων της Ισπανίας και της Αγγλίας δίχως ωστόσο να προκύπτει συμφωνία.

Ο Κόστα που μπορεί να αγωνιστεί σ’ όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, έχει αγωνιστεί επίσης στην Πορτιμονένσε και στην Πάσος Φερέιρα με τη μορφή δανεισμού, διαδραματίζοντας σημαίνοντα ρόλο στον τρόπο παιχνιδιού των ομάδων που αγωνίστηκε.

Στην πρώτη ομάδα της Πόρτο κατέγραψε 36 συμμετοχές και στη δεύτερη 50, στην Πάσος Φερέιρα είχε 33 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ.

  • Ο Φαν Βέερτ και η στάση του Βόλου


Πέραν του Μπρούνο Κόστα η μεταγραφική φημολογία φέρνει τον Άρη κοντά και στον Τόμας Φαν Βέερτ.

Ο 32χρονος Ολλανδός επιθετικός του Βόλου απασχόλησε και πέρσι τους «κίτρινους» που φέρεται να έχουν επανέλθει στη διεκδίκησή του, καταθέτοντας μια πρόταση η οποία δεν απέχει σημαντικά από την αντίστοιχη του περασμένου Γενάρη.

Παρ’ όλα αυτά η στάση του Βόλου είναι ξεκάθαρη καθώς δεν έχει προς πώληση κανέναν από τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει αυτή τη στιγμή του ρόστερ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια