GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ακόμα μια αστοχία από Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και Ασκαρίδη μέσα σε λίγες ημέρες.

Βάλανε το I❤Xanthi στον Κόμβο της Παράκαμψης και όχι στο Κέντρο της Πόλης. Εκεί να βγει φωτογραφία ποιος βρε παιδιά;;; Οι καρακάξες!!!


Βάλανε το I❤Xanthi στον Κόμβο της Παράκαμψης και όχι στο Κέντρο της Πόλης. Εκεί να βγει φωτογραφία ποιος βρε παιδιά;;; Οι καρακάξες!!!

  Δεν έχουν τελειωμό οι αστοχίες του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και του Η. Ασκαρίδη, αφού μετά την κραυγαλέα γκάφα ολκής με το βίντεο όπου ανέφεραν την Ξάνθη με τουρκική ονομασία, έρχονται μέσα σε λίγες ημέρες και πάλι, να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά, δείχνοντας όχι μόνο απειρία μετά από τρία χρόνια αλλά και έλλειψη αντίληψης πολλών σοβαρών πραγμάτων.

Όχι, δεν θα σταθούμε αν είναι καλαίσθητο ή όχι το I❤Xanthi, μιας και η καλαισθησία είναι κάτι υποκειμενικό και μπορώ να πω πως εμένα προσωπικά αυτή η κατασκευή θα μου άρεσε με λίγη βελτίωση για να μη δείχνει τόσο πρόχειρη.

Θα σταθώ όμως στο κομμάτι της επιλογής για την τοποθέτησή της, μιας και οι φωστήρες του πολιτισμού, της πόλης μας τρομάρα τους, επέλεξαν να το τοποθετήσουν στην είσοδο της Ξάνθης επάνω στον Κόμβο της παρακαμπτηρίου όπως έρχεσαι από Καβάλα.

Αλήθεια, επειδή αυτές οι δημιουργίες είχαν ως στόχο τη φωτογράφιση του κόσμου μπροστά τους, στο σημείο που το τοποθετήσατε βρε «αστέρια» ποιος θα βγει φωτογραφία;;; Οι καρακάξες!!!

Μήπως θα δούμε κανένα όχημα να σταματάει εκεί για να βγουν κάποιοι φωτογραφία και προκληθεί και κανένα ατύχημα!!!

Το ότι πίσω από αυτήν την κατασκευή, υπάρχει εκείνη η κακοτεχνία χειροβομβίδα, αυγό με ουρά, ή όπως αλλιώς το βλέπει ο κάθε ένας και γράφει επάνω Ξάνθη δεν το έχετε προσέξει!!!

Τόση προχειρότητα μετά από τρία χρόνια διοίκησης όχι μόνο δεν συγχωρείται, αλλά είναι και καταδικαστέα.

Άντε σοβαρευτείτε λίγο εκεί με τον πολιτισμό, γιατί το έχετε τερματίσει…

Και επειδή ξέρω Ασκαρίδη Ηλία πως παραδέχεσαι τα λάθη σου, άλλαξέ του θέση αμέσως για να μπορεί να εξυπηρετεί την ύπαρξή του, πριν να πέσει το γέλιο της αρκούδας και πάλι στο πανελλήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια