GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θεσσαλονίκη- Μακάμπι Τελ Αβίβ: Η σκιά της Αστυνομίας σε κάθε της βήμα- Τα μέτρα προστασίας των Ισραηλινών

Hπαρουσία της αποστολής της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο του Γ’ Προκριματικού Γύρου το...


Hπαρουσία της αποστολής της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο του Γ’ Προκριματικού Γύρου του Conference League, σήμανε αυτομάτως συναγερμό στην πόλη και στα… σώματα ασφαλείας.

Άλλωστε, κάθε φορά που επίσημη αποστολή από το Ισραήλ καταφτάνει στη χώρα μας, το επίπεδο συναγερμού φτάνει στο… κόκκινο, όπως δηλαδή συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα και με την αντίστοιχη της ομάδας από το Τελ Αβίβ.

Ως γνωστόν, η Μακάμπι ήρθε νωρίτερα -από το προγραμματισμένο- στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, οι παίκτες του, αλλά και όλα τα μέλη των Ισραηλινών, οι οποίοι διαμένουν σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, έχουν σε κάθε του βήμα ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., και δεκάδες άνδρες από διάφορες υπηρεσίες να παρακολουθούν κάθε τους κίνηση.

Συγκεκριμένα, τα μέτρα είναι τα εξής:

  • -Μόνιμη διμοιρία σε κάθε μετακίνηση της ομάδας
  • -Σταθμός των ανδρών της Αθλητικής Βίας
  • -24ωρη φρούρηση του ξενοδοχείου από ένοπλο τμήμα

Πάει για sold out

Κατάμεστο αναμένεται το «Κλ. Βικελίδης», όσον αφορά τη μεγάλη αναμέτρηση της Πέμπτης (11/8, 21:00). Ο κόσμος του Άρη θέλει να δώσει το «παρών» στο ξεχωριστό αυτό ευρωπαϊκό ραντεβού της ομάδας του Χερμάν Μπούργος, ενώ τα εισιτήρια «εξαφανίζονται» και δεν αποκλείεται, πριν την αυριανή σέντρα, να ανακοινωθεί και επίσημα το sold out.

Υπενθυμίζεται πως οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν με 2-0 στο ματς του Τελ Αβίβ και πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς, αν θέλουν να προχωρήσουν στα play off του θεσμού, όπου και πρόκειται να αντιμετωπίσουν τη Ναντ, εφόσον πάντα πετάξουν εκτός συνέχειας τη Μακάμπι.










Δεν υπάρχουν σχόλια