GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βρέθηκε σωρός άνδρα να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή της Θάσου

  Το πρωί της Πέμπτης, 4 Αυγούστου, πτώμα άνδρα βρέθηκε να επιπλέει ανοιχτά της Θάσου. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα λιμενικοί προκειμένου να αν...

 


Το πρωί της Πέμπτης, 4 Αυγούστου, πτώμα άνδρα βρέθηκε να επιπλέει ανοιχτά της Θάσου. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα λιμενικοί προκειμένου να ανασύρουν την σωρό η οποία στη συνεχεία αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς του.

  • Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης να επιπλέει ανοιχτά της Θάσου. Στο σημείο βρέθηκαν λιμενικοί προκειμένου να ανασύρουν την σωρό η οποία εν συνεχεία αναγνωρίστηκε από τους οικείους του. Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος: “Ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 4/8  η Λιμενική Αρχή Θάσου, για ύπαρξη σορού στην θαλάσσια περιοχή “ΚΑΡΝΑΓΙΟ”.

Άμεσα στην εν λόγω περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σορό άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα ΕΚΑΒ του Κέντρου Υγείας Πρίνου, ενώ στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε από οικείους του και πρόκειται για 55χρονο αλλοδαπό.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια