GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Για ρατσισμό κατηγορεί τον Ελληνικό Στρατό ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ενα απο τα καθοδηγούμενα μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, η “Εφημερίδα των Συντακτών”, επιτέθηκε με δημοσίευμά της χθες, κατηγορώντας τον Ελληνικ...


Ενα απο τα καθοδηγούμενα μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, η “Εφημερίδα των Συντακτών”, επιτέθηκε με δημοσίευμά της χθες, κατηγορώντας τον Ελληνικό Στρατό και πιο συγκεκριμένα στελέχη της 1ης Στρατιάς και του Δ΄Σ.Σ. για ρατσισμό, επειδή συνδράμουν στη φύλαξη των συνόρων στον Εβρο και κυρίως στις επιχειρήσεις σύλληψης των λαθρομεταναστών που περιφέρονται στα ελληνικά χωριά, με ότι συνεπάγεται αυτό!


Η συγκεκριμένη εφημερίδα που σχεδόν καθημερινά έχει όμοια πρωτοσέλιδα με το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ την “Αυγή”, επιτίθεται αναίτια στα στελέχη του Ελληνικού Στρατού, εμφανίζοντας το ψευδεπίγραφο “της επίθεσης σε πρόσφυγες”, ενώ πρόκειται για συλλήψεις και υποβοήθηση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας και των Συνοριοφυλάκων για να μένουν ασφαλείς καταρχήν οι κάτοικοι του Βόρειου Έβρου και εκ δευτέρου να περιοριστεί η διακίνησή τους εντός της χώρας!

Ολα αυτά φαίνεται ότι είναι “καταδικαστέα” για τα κομματικά δημοσιογραφικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθεί να βάλλει κατά των Ενόπλων Δυνάμεων και του Εθνικού Ρόλου που επιτελούν στη Θράκη και δη στα Σύνορα.

Το κόμμα του κου Τσίπρα, αντί να βάλει “πλάτη” στην κυβέρνηση για τη διαχείριση του μεταναστευτικού, προβάλλει ανύπαρκτα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων προσφύγων, ενώ γνωρίζει και ο ίδιος ως πρώην πρωθυπουργός αλλά και οι επιτελείς του, ότι πρόκειται για στρατιές λαθρομεταναστών που προωθούνται προς την Ελλάδα και την Ευρώπη μέσω του Βόρειου Εβρου.

Σε τι λοιπόν εξυπηρετεί η αήθη αυτή επίθεση στις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας που βρίσκονται στη Θράκη;

Μπορεί μία τέτοια περίπτωση να θυσιάζεται στο βωμό της εξυπηρετησης μικροπολιτικών και προεκλογικών συμφερόντων απομείωσης της εικόνας της εκάστοτε κυβέρνησης;

Δεν υπάρχουν σχόλια