GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



"Κάηκε" το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Αβδήρων! -Τι κατήγγειλε ο πρώην Δήμαρχος Β. Τσολακίδης!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Χιλιάδες ευρώ .. "κάηκαν" στην κυριολεξία με την ολική καταστροφή του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του...


Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Χιλιάδες ευρώ .. "κάηκαν" στην κυριολεξία με την ολική καταστροφή του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Αβδήρων που έχει αναπλαστεί τουλάχιστον δυο φορές, έχει δήθεν δοθεί σε συλλόγους για την λειτουργία του και τελικά κατάντησε....στάχτες, αφού φωτιά κατέστρεψε εντελώς τις εγκαταστάσεις του!!!

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία του πρώην Δήμαρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη στο fb που κατήγγειλε τον νυν Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη και την "παρέα" του στο fb για πλήρη αδιαφορία  με την παρακάτω καταγγελία.

  • Την δημοσιεύουμε αυτούσια:

Ο κ. Τσιτιριδης και η παρέα του προφανώς θα είναι ικανοποιημένοι. Φωτιά κατέστρεψε τις εγκαταστάσεις στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. 

Έτσι δεν θα έχουν την παράταξη μας να τους ζητάει ξανά και ξανά να το λειτουργήσουν. Πραγματικά όταν ένας εκπαιδευτικός και Δήμαρχος δείχνει τέτοια αδιαφορία  για το κοινό καλό δεν έχουμε να ελπίζουμε τίποτα από αυτήν τη δημοτική αρχή. Βέβαια θα τους ακούσουμε να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα μόλις συμβεί κάποιο άσχημο τροχαίο ατύχημα ειδικά με νέους ανθρώπους. Δεν μπορούμε να μην αναφωνήσουμε ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

Βασίλης Τσολακίδης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια