GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αυξημένη η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης – Πάει για έτος ρεκόρ!

Αυξημένη συνεχίζει να καταγράφεται η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, που ήδη από το πρώτο μισό της χρονιάς...

Αυξημένη συνεχίζει να καταγράφεται η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, που ήδη από το πρώτο μισό της χρονιάς «έδειξε» ότι πάει για έτος ρεκόρ, με τα στοιχεία να παρουσιάζουν αύξηση που ξεπερνά και το 2019.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη, Στέλιο Ζαντανίδη, είναι οι 3.000 περισσότεροι επιβάτες, σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2019, που εξυπηρετήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Εν τω μεταξύ, μετά από τριετή απουσία, φέτος επανήλθαν οι τσάρτερ πτήσεις από τη Γαλλία, ενώ υψηλά ποσοστά πληρότητας παρουσιάζουν και οι πτήσεις που συνδέουν Αλεξανδρούπολη και Ηράκλειο.

Ο κ. Ζαντανίδης έκανε λόγο σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας για «προοπτικές προσθήκης και άλλων δρομολογίων εσωτερικού και εξωτερικού, από την επόμενη χρονιά», σημειώνοντας ότι σε αυτό συμβάλλει, πλέον, και η αναβάθμιση του αεροδρομίου, με τις αποθήκες αεροπορικού καυσίμου.

  • ΕΡΤ Ορεστιάδας
  • ΣΥΝΤΑΞΗ- ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια