GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άρης: Μια ανάσα από το μεταγραφικό «μπαμ» με Ενκουλού

Έτοιμος να πυροδοτήσει μια ακόμη μεταγραφική «βόμβα» είναι ο Άρης, ο οποίος είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Καμερουνέζου κεντρικού αμυν...


Έτοιμος να πυροδοτήσει μια ακόμη μεταγραφική «βόμβα» είναι ο Άρης, ο οποίος είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Καμερουνέζου κεντρικού αμυντικού Νικολά Ενκουλού.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 32χρονο στόπερ και το μοναδικό που απομένει να διευθετηθεί είναι το ζήτημα με τους ξένους, καθώς ο Καμερουνέζος δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και επομένως πρέπει να αποδεσμευθεί κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες ξένους.

  • Ποιος είναι ο Ενκουλού

Ο Ενκουλού έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Kadji Sports του Καμερούν, πριν βιώσει την πρώτη του πρόκληση με τη φανέλα της Μονακό το καλοκαίρι του 2008, αρχικά από την δεύτερη ομάδα.

Τρία χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή για τη Μαρσέιγ αντί 3.500.000 ευρώ, ενώ το 2016 παραχωρήθηκε ως ελεύθερος στη Λιόν.

Η Τορίνο που ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του, κάνοντάς τον δικό της αρχικά ως δανεικό, προχώρησε στην αγορά του το 2018 καταβάλλοντας 3.5000.000 ευρώ, με τη θητεία του «Γκρανάτα» να διαρκεί τρία χρόνια.

Τελευταίος σταθμός της σπουδαίας καριέρας του ήταν η Γουότφορντ, από την οποία έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι έπειτα από 3 συμμετοχές στην Premier League της περασμένης σεζόν.

Συνολικά μετράει 252 συμμετοχές στη Ligue 1, 122 στη Serie Α, 19 στο Champions League και 72 ματς με την Εθνική Καμερούν (παρουσίες σε 2 Μουντιάλ με έξι συμμετοχές).

Μάλιστα, το 2017 έβαλε το… λιθαράκι του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ισοφαρίζοντας στον τελικό με την Αίγυπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια