GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΙΟ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ....BEACH BAR!

ΜΕΤΙΟ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ «ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ» ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ο  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ

  • ΜΕΤΙΟ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
  • ΔΕΝ ΤΟΥ «ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ» ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ
  • ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ο  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ

Δεν του χαρίστηκε του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης Χριστόδουλος Τοψίδης γιατί πήρε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης και πήγε…διακοπές και βουτιές στους Αμμόφους Καβάλας, ανοίγοντας τους Ασκούς του Αίόλου και για άλλες παρόμοιες και ακόμη πιο προκλητικές περιπτώσεις!!!

Η «Περιφερειακή Σύνθεση» στο πλαίσιο της διαφύλαξης της τήρησης της νομιμότητας και της διασφάλισης των κανόνων λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Επιτροπών του, υπέβαλε καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, αναφορικά με την κατάχρηση υπηρεσιακού οχήματος στην οποία προέβη ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ παραδέχτηκε ότι ήταν ο οδηγός του οχήματος που είχε εντοπιστεί στο Beach Bar «Πεπόνι» των Αμμολόφων της ΠΕ Καβάλας.

Οι νόμοι και οι κανόνες ισχύουν για όλες και όλους μας και κανείς δεν εξαιρείται ή απαλλάσσεται από την υποχρέωση της τήρησής τους.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην καταγγελία του ο Χριστόδουλος  Τοψίδης, την οποία καταγγελία έστειλε και στον Πρωθυπουργό!!!

Κι είναι η αρχή…!

(σ.σ. Φυσικά την κυρια  ευθύνη για την πρακτική του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας έχει ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρηστος Μέτιος γιατί τα ίδια κάποτε έκανε κι ο Αντιπεριφερειάρχης της Δράμας Κώστας Αντωνιάδης όταν έπαιρνε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της υπηρεσίας και πήγαινε με αυτό στα δικαστήριά του…)



Δεν υπάρχουν σχόλια