GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Θάσος: Σοκαριστικές οι δηλώσεις του 65χρονου: “Έβαλα τη φωτιά για να… γελάω”

Ενώπιον του Ανακριτή Καβάλας οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής 19 Αυγούστου 2022 ο 65χρονος Θάσιος που, λίγες μέρες πριν,...


Ενώπιον του Ανακριτή Καβάλας οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής 19 Αυγούστου 2022 ο 65χρονος Θάσιος που, λίγες μέρες πριν, είχε συλληφθεί από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θάσου για παράνομη κατοχή εύφλεκτων υλικών και αντικειμένων, για τις οποίες καταδικάστηκε από το Μονομελές Αυτόφωρο σε φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Στον 65χρονο ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εμπρησμό, καθώς σε βάρος του προέκυψαν στοιχεία για εμπρησμό σε δασικές εκτάσεις στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ποταμιάς Θάσου και συγκεκριμένα, στη θέση «Κουρβάκια» στις 2 Αυγούστου 2022 και στη θέση «Μακρύ Ραχώνι Αχλάδας», στις 10 Αυγούστου 2022.

Ο συλληφθείς είχε παρουσιαστεί την περασμένη Τετάρτη στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας δίχως συνήγορο και έτσι του δόθηκε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Προσερχόμενος σήμερα στο Δικαστήριο, 0 65χρονος εμφανίστηκε ιδιαίτερα κυνικός, απαντώντας ως εξής στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

  • ΔΗΜ.: Εσείς τη βάλατε τη φωτιά;
  • ΚΑΤ.: Την έβαλα για να γελάω! [Απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο.] Φύγε από εδώ!
  • ΔΗΜ.: Θα ομολογήσετε;
  • ΚΑΤ.: Θα ομολογήσω αυτόν που σκότωσα ή μάλλον θα σκοτώσω!

Δείτε το βίντεο του Center TV:



Πηγή: Kavalapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια