GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΟΞ 2067 ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..

Η ανάρτηση του πρώην πρόεδρου του ΑΟΞ Θεόδωρου Κοκκάλα:


Η ανάρτηση του πρώην πρόεδρου του ΑΟΞ Θεόδωρου Κοκκάλα:

“Σπανια βρισκομαι στην Ξανθη ,σ/κ ,ισως μονο 10-15 φορες τα τελευταια 40 χρονια, ετσι εχω την ευκαιρια να γραψω καποιες σκεψεις, αφου δεν μπορεσα λογω φορτου εργασιας τις τελευταιες μερες.

Βρεθηκα πριν μια βδομαδα σε παρεα φιλαθλων στην Ξανθη και καπακι σε αλλη παρεα στην Θεσ/νικη.

Φυσικα η συζητηση περιστραφηκε στην ομαδα και στο ποδοσφαιρο γενικοτερα.

Αφου τους απετρεψα να με αποκαλουν “προεδρε”, προτιμω το Θοδωρε, η κουβεντα πηγε στον υποβιβασμο.

Οταν ρωτησα αν καποιος διαβασε το πορισμα της ΕΕΑ,με μεγαλη εκπληξη ακουσα το ΟΧΙ, κατι που δεν περιμενα ειδικα απο 2 που ειχαν στενη σχεση και εμπλοκη με τα διοικητικα.

Καλο θα ειναι καποιος που ενδιαφερεται να ριξει μια ματια στο πορισμα της ΕΕΑ(υπαρχει στο διαδικτυο).

Ειναι βεβαιο οτι θα του λυθουν πολλες αποριες αλλα και παραλληλα θα δημιουργηθουν αλλες, ειδικα με τις μεταβολες ιδιοκτησιας ομαδος και εγκααταστασεων.

Εν ολιγοις η ομαδα και οι εγκαταστασεις πουληθηκαν το 18 σε Κυπριακη εταιρεια.

Μια σειρα παραλειψεων που απορω πως εγιναν , δεδομενου, οχι νομικος αλλα ουτε κι ενας γραμματεας ΠΑΕ δεν θα εκανε, εκτος και αν υπηρχε καποιος αλλος λογος, αγνωστος σε μενα, εξεθεσαν την ΠΑΕ. Εικαζω σαν πιθανη αιτια την αλαζονεια που διακρινει τους εμπλεκομενους ή και την πιθανη ασφαλεια, λογω των καλων σχεσεων με την τοτε κυβερνηση.

Ισως καποιοι θυμουνται οτι απο φθινοπωρο του 19, πριν ακομη παει η υποθεση στην ΕΕΑ, προσπαθησα να αφυπνησω τους εμπλεκομενους , μπας και προλαβουν το κακο.

Ενω ονομαστικα ανεφερα 6 ομαδες που στο παρελθον πουληθηκαν σε ιδιοκτητη αλλης ομαδας.

Κατι αντιστοιχο μου τυχε κι εμενα το 1988, οταν σε παιχνιδι της ομαδος στην Αθηνα,μας επισκεφθηκε ο κ.Κοσκωτας και ενωπιον τουλαχιστον 3-4 μελων του συμβουλιου και του προπονητη μου ζητησε να αγορασει την ομαδα.Η απαντηση ηταν αμεση, χωρις δευτερη σκεψη ενα “οχ騔.Μπορουν να το επεβεβαιωσουν οι παροντες της συναντησης.

Προσωπικα θεωρω ανοησια καποιου ηδη ιδιοκτητη ΠΑΕ,να αγοραζει αλλη ομαδα,δεν ωφελει απολυτως σε τιποτε.

Στη συνεχεια η εντολη ηταν να υποβιβαστει ο ΑΟΞ..

Εκαναν οτι μπορουσαν γιαυτο και φτασαμε στο καλοκαιρι και στηθηκε πλεον το δελφιναριο στην Ξανθη,θα γραφει ο Τσορλιδης του μελλοντος το 2067.

Τοτε λοιπον τι ειχαμε, χωρις απαραιτητα μαυτη την σειρα.

Απομακρυνση ολων των ποδοσφαιριστων εν οψει μπαραζ.

Σκεψη να μην κατεβουν ουτε οι νεοι.

Δηλωση του κομιστη της αποφασης ΕΝΑ μηνα ΠΡΙΝ το μπαραζ, οτι ειναι πιθανη η διαλυση της ΠΑΕ. Αυτο θα γινοταν αν κατα λαθος κερδιζαμε στο μπαραζ.

Συσκεψη παρωδια Δημαρχου,Αντιπεριφεριαρχη, Μητροπολιτη!!!!

Θα μπορουσε βεβαια να παει και ο Στρατηγος του ΔΣΣ .

Ολοι αυτοι γνωριζαν οτι δεν μπορουν να προσφερουν απολυτως τιποτε.Οι πολιτικοι προφανως πηγαν για να φανουν αρεστοι στους φιλαθλους.Ο μονος που ειχε προταση ηταν ο Σεβασμιωτατος και προτεινε να γινεται σε ολες τις ενοριες δεηση υπερ του ΑΟΞ αντι υπερ των ψυχων, και να στηθουν παγκαρια διπλα σαυτα ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ, που να γραφουν υπερ του ΑΟΞ.

Οταν ηρθε ο υποβιβασμος οι γνωστοι γκαουλαιτερ ελεγαν .”Καλυτερα που πεσαμε, γιατι δεν ειχαμε καλη διοικητικη λειτουργια” Λες και δεν μπορουσε αυτη να διορθωθει ευρισκομενοι στην Α Εθνικη.

Δεν παμε στο ΚΑΣ ,εχουμε εμπιστοσυνη στην Ελληνικη δικαιοσυνη

Και τοτε εμφανιστηκε ελκυθρο με τον Αι – Βασιλη που το σερναν καγκουρω αντι για ταρανδοι.

Δωρα δεξια-αριστερα απ τον Αι Βασιλη και οι γκαουλαιτερ επιασαν δουλεια.

Η ομαδα ειναι τρενο και απλα κανουμε ενα ρεπο.

Οι αλλες ομαδες θαρχονται να βγουν φωτογραφιες στο γηπεδο μας.

Τον ερχομενο Μαιο οι μεταγραφες θα ειναι τετοιες που δεν εχει ξανακανει Ελληνικη ομαδα. Δεν θαναι ακριβως σαν της ΡΕΑΛ,αλλα καπου εκει κοντα.

Φανταστικο ροστερ .

Ο προπονητης δεν φευγει γιατι αυτη ειναι η νοοτροπια του Μπιλ. Μετα 3 μερες φευγει ο προπονητης,προφανως αλλαξε νοοτροπια ο Μπιλ.

Δεν γνωριζω κανεναν απολυτως απο την διοικηση, οποτε δεν μπορω να εκφρασω γνωμη.Η μονh επικοινωνια ηταν πριν 8 μηνες οταν μου ζητησαν να με τιμησουν και απαντησα οτι καλυτερα ειναι να στρωθουν στη δουλεια για να βγει η ομαδα και να αφησουν πανηγυρακια.Δεν ειχα κανενα λογο ιδιαιτερο να μην δεχθω,απλα το θεωρησα ασκοπο.Αλλωστε αν και περασε απο πολλους απαρητηρητο, δεν παρευρεθηκα στις εκδηλωσεις που εγιναν τα 4 τελευταια χρονια, για λογους αρχης.

Οταν η κουβεντα με την παρεα πηγε στα γενικα, καταλαβα και κατι αλλο.Στους νεους επικρατει η αντιληψη οτι εμπλεκομενοι σε ΠΑΕ κονομανε, κατι που ειναι αδυνατον ακομη και σε μεγαλυτερες ομαδες. Μαλλον φταιει η χρηση του ορου “επενδυτης”,αυτο βεβαια εδω και 20 χρονια περιπου,γιατι πριν κανεις δεν αποκαλουσε τον Βαρδινογιαννη ή τον Παντελακη επενδυτη.

Ετσι πηρα διπλα μου τον Μπαμπι τον νιωτη ,οχι τον σουγια και ανοιξα στο εψιλον.

Επενδυτης , ειναι αυτος που βαζει λεφτα ,ωστε να αποκομισει κερδη.Δηλαδη ειναι αστοχο να λεμε οτι ο Μπαμπης του Ορφεα, ψαχνει επενδυτη.Κανεις δεν προκειται να κερδισει χρηματα από τον Ορφεα.

Η ομαδα υποβιβαστηκε 2 φορες στην ιστορια της,για εξωαγωνιστικους λογους.

Την πρωτη βεβαια δεν ειχε καμμια εμπλοκη η ομαδα,αλλα η απουσια του προεδρου για ασχετους με την ομαδα λογους.

Οταν μετα τον υποβιβασμο βρεθηκα μπλεγμενος , αν και πολυ νεος, καταλαβα οτι επρεπε να ξεκαθαρισω με το παρελθον, αλλιως θα υπηρχαν τεραστια προβληματα.Ετσι στα μεν αγωνιστικα εφυγαν οι μισθοφοροι και ηρθαν στην ομαδα νεα παιδια απ την Ξανθη, οπως Κριεζης,Δαληκριαδης,Μαλαδενης και καποιοι αλλοι.

Στα διοικητικα επρεπε επισης να γινει ξακαθαρισμα.

Επισκεφθηκα στην φυλακη οπου κρατειτο ο τοτε προεδρος,αειμνηστος Παρασχος και παρουσια του κ.Ρεγγουση (περαστικα Βασιλη) συζητησαμε για το μελλον της ομαδας.Ετσι ειχα την συναινεση του τοτε προεδρου στο εγχειρημα μου και δεν θα ειχα εκκρεμοτητες.

Το ιδιο ελεγα και στον δευτερο υποβιβασμο.Επρεπε αμεσα ξεκαθαριστει η ολη κατασταση.

Χαρακτηριστικα ειχα αναφερει.

“Οι ομαδες για να πάνε μπροστά δεν στρουθοκαμηλίζουν, δεν κρύβουν το παρελθόν τους. Χωρίς την κατανόηση αυτού του παρελθόντος, θα είναι ανάπηρο το μέλλον.”

  • ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ.
  • ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ
  • ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
  • ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ
  • ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ “ΝΤΑΞ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ”
  • ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ…”

Δεν υπάρχουν σχόλια