GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αίγινα: Μουδιασμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο της 20χρονης- Άφαντο πρόσωπο-κλειδί

  Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας με τον θάνατο της 20χρονης κοπέλας, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στην αυλή του σπιτι...

 


Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας με τον θάνατο της 20χρονης κοπέλας, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στην αυλή του σπιτιού της.

Ειδικότερα, οι Αρχές ερευνούν τις αιτίες θανάτου της, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι η αυτοκτονία, χωρίς, ωστόσο, να έχουν αποκλειστεί επισήμως και άλλες αιτίες.

Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως υπήρχαν προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον της νεαρής, χωρίς βέβαια να είναι γνωστό, εάν αυτός ήταν ο λόγος που ίσως την οδήγησε στην αυτοκτονία.

Την ίδια στιγμή ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός της εξαφάνισης προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο η 20χρονη Μαρία είχε έντονες προστριβές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή που βρήκε νεκρή την 20χρονη ήταν η μητέρα της, η οποία μετά τον χωρισμό από τον πατέρα της κοπέλας διατηρούσε μία άλλη σχέση με έναν άντρα που, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν βίαιος απέναντί της.

Το τελευταίο μήνυμα της νεαρής

  • Λίγες ώρες πριν βρεθεί απαγχονισμένη, η 20χρονη έγραψε στην κολλητή της φίλη:
  • «Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα».

Η άτυχη Μαρία βρισκόταν μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου στο μαγαζί-εστιατόριο, στο οποίο εργαζόταν, από όπου και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 9:30 η μητέρα της αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν.

Τις φωνές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια, όμως, ήταν αργά.

Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από την εργασία της για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμία ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα ήθελε να αυτοκτονήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια