GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ: Η διπλωματία της αυτοδιοίκησης έχει όρια - Ανακοίνωση για το spot του Δήμου....Iskece!

  Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελης, στο πλαίσιο των δράσεών του, αποφάσισε να ενεργοποιήσει την διπλωματία της αυτοδιοίκησης, μέσω τη...

 


Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελης, στο πλαίσιο των δράσεών του, αποφάσισε να ενεργοποιήσει την διπλωματία της αυτοδιοίκησης, μέσω τηλεοπτικών σποτ  πρόσκλησης ξένων τουριστών στην περιοχή για τι
ς
 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ.

Άλλως, δεν μπορούμε να διανοηθούμε το λόγο και τον σκοπό του πολυγλωσσικού σποτ, που αν και περιμέναμε να είναι στην Αγγλική Γλώσσα (σ.σ. ως  τη Διεθνή Εμπορική και Συναλλακτική Γλώσσα),  το είδαμε και το ακούσαμε στη Βουλγαρική και Τουρκική.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο κ. Τσέπελης, στερούμενος γνώσεων, ελαφρά τη καρδία, έδωσε εντολή στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, να κυκλοφορήσει τα βίντεο αυτά, για να προσελκύσει τοπικούς ψηφοφόρους και να τους ικανοποιήσει ως προς το συνειδησιακό τους «πιστεύω».

Διευκρινίζουμε στο Δήμαρχο Ξάνθης και του συν αυτώ, ότι η διπλωματία στην Αυτοδιοίκηση έχει όρια, έχει κανόνες, και κυρίως δεν αντικαθιστά την επίσημη κρατική διπλωματία η οποία και ασκείται από το Υπουργείο των Εξωτερικών και τους συναρμόδιους φορείς.

Τέλος,, καλούμε το Δήμαρχο κ. Εμμανουήλ Τσέπελη, να αποσύρει άμεσα το επίμαχο τηλεοπτικό σποτ το οποίο αναφέρει το όνομα της πόλης μας, με την τουρκική ονομασία, η οποία έχει πάψει να ισχύει εδώ και δεκαετίες.  

  • ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ 
  • ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια