GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απίστευτοι! Με εντολή Τσέπελη, διαφημιστικό στα Τούρκικα για τις Γιορτές Π. Πόλης στο ...Δήμο Iskece !

Αλήθεια ο ΥΠΕΞ Δένδιας και το Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων τι κάνουν για όλα αυτά; Να χρησιμοποιούνται ακόμη και απο τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάν...



Αλήθεια ο ΥΠΕΞ Δένδιας και το Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων τι κάνουν για όλα αυτά; Να χρησιμοποιούνται ακόμη και απο τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης οι....Τουρκικές ονομασίες των Δήμων;  Περιμένουμε μια καθαρή απάντηση.

Απίστευτοι! Ηλίας Ασκαρίδης (Πρόεδρος) και Φένια Τσαγκάλα (Αντιπρόεδρος), πλήρωσαν με εντολές του Δήμαρχου Τσέπελη σποτ που διαφημίζει στα Τουρκικά τις γιορτές Π. Πόλης 2022 στο...Δήμο Iskece κι όχι Δήμο..... Ξάνθης!!! 

Ήδη τα σχόλια παίρνουν και δίνουν, ενώ αίσθηση φυσικά προκαλεί η σιωπή της αντιπολίτευσης καθώς για πρώτη φορά εμφανίζεται "κρίση" απόψεων σε πολλά θέματα στους "4" με έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του "ηγέτη" Σάββα Μελισσόπουλου και διαφορά φιλοσοφίας αναμεταξύ τους, ακόμη και στο "περίφημο" beach volley που εξελίχθηκε όπως αναμένονταν σε "παρωδία" και καραμπινάτες παρανομίες στο κέντρο της πόλης με την πλήρη κάλυψη και της Υπηρεσίας Αρχαιολογικών Μνημείων. 

Δεν αποκλείεται να κατατεθούν και μηνύσεις κατά του Δημάρχου Τσέπελη και  της διοίκησης του Κέντρου Πολιτισμού που χρησιμοποιεί παράνομα την Τουρκική ονομασία του Δήμου Ξάνθης ,αφού όπως λέγεται, αφού το σποτ στα Τουρκικά αναφέρεται σε " Dimos Iskece" με εντολή του Δήμαρχου Τσέπελη....", παίζοντας καθαρά για μια ακόμη φορά τον ρόλο της Άγκυρα.

  • Αλήθεια, το γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων τι κάνει;

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ffb.watch%2Fek599_NgjX%2F%3Ffbclid%3DIwAR39mmQ2oLaT-kzMasArbfNu32z5cYgmiWuTBzi29T26_sxQAtYn3YDPmGE&h=AT0xcyxuHvh7-XTAFaaZf5tj1RR26a4oWr6fVPwQgA5QTFOe2DYCW23JMy2dTtbdz8gNrQOsS1HEXC0EGWZO4nh6TMDSaDLJJ5QhZVkghjAPZ7_h9lfcFEZHmLKgYhtfYPvo-lH0n7QteS2VFqP6yg


Δεν υπάρχουν σχόλια