GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Europa Conference League: ΠΑΟΚ και Άρης ρίχνονται στη μάχη της Ευρώπης

Στη μάχη του φετινού Europa Conference League μπαίνουν απόψε οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρης.


Στη μάχη του φετινού Europa Conference League μπαίνουν απόψε οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρης.

Αρχικά, οι ασπρόμαυροι φιλοξενούνται από τη Λέφσκι Σόφιας για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League και θέλουν να βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης από σήμερα (21/7, 20:00, Novasports 2).

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι το φαβορί, όμως δεν θα έχει εύκολο έργο σε μια… καυτή έδρα, όπως αυτή της βουλγαρικής ομάδας.

  • Οι πιθανές ενδεκάδες

Λέφσκι Σόφιας: Μιχούλοβ, Σούντμπεργκ, Φαν Ντερ Κάαπ, Κόρδοβα, Πετρίς, Γκάλτσεβ, Κράστεβ, Στεβάνοβ, Κράεβ, Μπαρί, Ρονάλντο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Ντάντας (Φ. Σοάρες), Κουαλιάτα, Κούτσιας.

  • Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης

Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα μετά από μία ώρα, ο Άρης υποδέχεται την Γκόμελ από τη Λευκορωσία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League (21/7, 21:00, Novasports prime).

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει αρκετή αισιοδοξία για το αποψινό ματς, χωρίς όμως να υποτιμούν τους αντιπάλους τους, που έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη με… δίψα για διάκριση.

Οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος θα έχουν και τη στήριξη των οπαδών τους, κάτι το οποίο δεν θα ισχύει και για τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης, που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, μετά από σχετική συμφωνία των δύο ομάδων και το ΟΚ της UEFA.

  • Οι πιθανές ενδεκάδες

Άρης: Κουέστα, Οντεμπάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίιρσμαν, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Ντουκουρέ, Νταμπό, Λουίς Πάλμα, Γκρέι.

Γκόμελ: Σαντόφσκι, Παντία, Κουτσίνσκι, Αφί, Ματσβέτσικ, Μπάχα, Αλεξίεβιτς, Ποταπένκο, Ερμάκοβιτς, Σέντκο, Μάκας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια