GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άρης: Πανηγυρικά στον επόμενο γύρο του Conference League-Σούπερ Γκρέι και δεύτερη νίκη (2-1) κόντρα στη Γκόμελ

Το εισιτήριο της πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League τσέκαρε χωρίς προβλήματα ο Άρης.


Το εισιτήριο της πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League τσέκαρε χωρίς προβλήματα ο Άρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκρέι, επικράτησαν για δεύτερη φορά απέναντι στη Γκόμελ, αυτή τη φορά με 2-1, και σε συνδυασμό και με το εμφατικό 5-1 του πρώτου παιχνιδιού πήραν πανηγυρικά την πρόκριση.

Το δεύτερο παιχνίδι που διεξήχθη απόψε (27/7) στο άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τυπικά γηπεδούχους τους Λευκορώσους δεν επιφύλαξε κάποια δυσάρεστη έκπληξη για τον Άρη.

Άλλωστε όλα είχαν κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, αφού οι Λευκορώσοι σε καμία περίπτωση δεν ήταν ικανοί για την ανατροπή.

Ο Άρης, πάντως, ήταν σαφώς καλύτερος και απόψε (27/7) και εκτός από την πρόκριση πήρε στο τέλος μια σημαντική νίκη γοήτρου που συν τοις άλλοις προσφέρει και πολύτιμους βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος πήρε από την αρχή τα ηνία του ματς. Κυριάρχησε εξ αρχής και δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά στα καρέ των Λευκορώσων, όμως, κατάφερε να ανοίξει το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στο 45′ μετά από πολύ όμορφη ασίστ του Μαντσίνι, ο Γκρέι έκανε υπέροχο κοντρόλ και πλάσαρε σωστά στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα, για το 1-0 των «κιτρινόμαυρων».

Στο β’ μέρος και αφού όλα είχαν κριθεί ο Άρης έριξε σιγά σιγά τον ρυθμό. Είχε προηγηθεί, πάντως, σουτ στο δοκάρι από τον Μαντσίνι στο 61′ και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για το 0-2.

Οι Λευκορώσοι βρήκαν την ευκαιρία να βγουν μπροστά και αφού είχαν δοκάρι στο 75′ με τον Σέτσκο έφτασαν στην ισοφάριση στο 81′ με πέναλτι του Γκογκολασβίλι.

Ο Άρης πάντως πήρε στο φινάλε τη νίκη με δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γκρέι στις καθυστερήσεις μετά από ασίστ του Ιτούρμπε.

Γκόμελ (Νεβίνσκι): Κόβαλεφ, Κουχίνσκι, Αφί, Σοκόλ, Παντία, Μπάχα, Κοστρόφ (86′ Σοβπέλ), Σέντκο (88′ Ερμάκοβιτς), Ανούφριεφ (68′ Κοζλόφσκι), Αντεόλα (80′ Ποταπένκο), Μάκας (80′ Γκογκολασβίλι)

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Eμπακατά (46’ Οντουμπάγιο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (46’ Πίρσμαν), Καμάτσο (82’ Ιτούρμπε), Ντιόπ (23’ Νταμπό), Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Πάλμα (82’ Χατζηϊωάννου), Γκρέι.


Δεν υπάρχουν σχόλια