GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση «βόμβα» από τον Σιαμπάν Μπαντάκ.

Τα βρόντηξε και ανεξαρτητοποιήθηκε παραιτούμενος και από τη θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας και πρασίνου ο Σιαμπάν Μπαντάκ , προκαλώντας ...


Τα βρόντηξε και ανεξαρτητοποιήθηκε παραιτούμενος και από τη θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας και πρασίνου ο Σιαμπάν Μπαντάκ , προκαλώντας ταραχή στη Δημοτική Αρχή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κίνηση του οφείλεται στο γεγονός πως προσπαθεί να παράξει έργο από την ημέρα που ανέλαβε, όμως τα πάντα είναι κολλημένα αν όχι στάσιμα , πράγμα που τον εκθέτει απέναντι στους Ξανθιώτες και απέναντι στους ψηφοφόρους του. 

Αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές, ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος , είχε καταθέσει δυο ακόμη φορές την παραίτηση του για τους ίδιους λόγους, όμως με παρέμβαση ψυχραιμότερων στο τέλος είχε αναιρέσει τις αποφάσεις του, όμως φαίνεται πως τώρα, τα όρια της υπομονής ξεπεράστηκαν και οδηγήθηκε στην αμετάκλητη απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί ως δημοτικός σύμβουλος και να παραιτηθεί από τις θέσεις που κατείχε συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Αντιδημάρχου.




Δεν υπάρχουν σχόλια