GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Την Ξάνθη επισκέπτεται σήμερα ο πρώην Πρωθυπουργός και Υπουργός Αχμετ Νταβούτογλου.

  Tην Ξάνθη θα επισκεφθεί τις επόμενες ώρες σήμερα, ο πρώην Πρωθυπουργός στην Κυβέρνηση Ερντογάν και πρώην υπουργός των Εξωτερικών της Τουρκ...

 


Tην Ξάνθη θα επισκεφθεί τις επόμενες ώρες σήμερα, ο πρώην Πρωθυπουργός στην Κυβέρνηση Ερντογάν και πρώην υπουργός των Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Σημειώνουμε ότι ο Αχμέτ Νταβούτογλου είναι τώρα Πρόεδρος του Κόμματος του Μέλλοντος και είναι κατά του Ερντογάν πλέον.

Μάλιστα  πριν λίγους μήνες σε συνέντευξή του ο Αχμέτ Νταβούτογλου κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι έχει στόχο την μετατροπή του τουρκικού πολιτεύματος στα πρότυπα της Κίνας και πιστεύει πως η Τουρκία απομονώθηκε στην περιοχή αφού, όπως λέει, ο τρόπος άσκησης της εξωτερικής πολιτικής της κρίνεται από τις προσωπικές σχέσεις του κ. Ερντογάν.

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου θα επισκεφθεί τα γραφεία της «Ψευτομουφτείας» Ξάνθης την οδό Στογιαννίδη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες  στη συνέχεια θα πάει στα μειονοτικά νεκροταφεία για να προσκηνύσει το Μνήμα στα Νεκροταφεία, ενώ όπως ενημέρωσε τις Ελληνικές αρχές, θα επισκεφθεί και την Ορεινή περιοχή του Εχίνου.

Όπου ήδη ξεκίνησε τα «μαγειρία» εκλογής του νέου «Ψευτομουφτή» Ξάνθης με τον σκληροπυρηνικό Ιμάμη Εχίνου Ιλτέρ Μέτσο να επιθυμεί διακαώς να πάρει την θέση του αποθανόντος Αμέτ Μετέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια