GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μελισσόπουλος: Στόχος μας να τα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!

Δεν είναι εύκολη ιστορία η συμμετοχή στα κοινά… Ειδικά σε αυτή την πόλη…

  • Δεν είναι εύκολη ιστορία η συμμετοχή στα κοινά…
  • Ειδικά σε αυτή την πόλη…

Με τη δύναμη όμως και την τρέλα της ΟΜΑΔΑΣ βρίσκεις πάντα τη δύναμη να συνεχίσεις, παρά τα όποια εμπόδια μπαίνουν κατά καιρούς από «ανιδιοτελείς» «παράγοντες» και παραγοντίσκους που «αρθρογραφούν» στο…fb ή σε κάποια τοπικά ΜΜΕ..

Με αυτή την τρέλα και την αγάπη που έχουμε για την Ξάνθη θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πόλη στην οποία οι νέοι θα μπορέσουν να γυρίσουν πίσω, μια πόλη που θα αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και θα δημιουργεί, μια πόλη με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Όνειρό μου είναι να φτιάξουμε την Ξάνθη μία πόλη στην οποία θα θέλει κάποιος να γυρίσει πίσω για να ζήσει, θα περνάει ωραία και δεν θα του λείπει τίποτα.

Με ασφάλεια, με κοινωνική πρόνοια, με ουσιαστικές και δυναμικές επαγγελματικές διεξόδους.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε καλύτερες ευκαιρίες στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, να σκεφτούμε λίγο διαφορετικά, να δούμε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία και να μη θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο.

Στόχος μας είναι με λίγα λόγια να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης αυτής της πόλης και να κάνουμε μια δυναμική επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς λειτουργίας της!!!

Με τη νέα γενιά να προηγείται πάντα στη σκέψη μας και να αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα!!!

  • Στόχος μας είναι με λίγα λόγια, να τα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!
  • Σάββας Μελισσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια