GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τι έγινε κύριοι του Δήμου Ξάνθης;;; Τη Δευτέρα που μας πέρασε, ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ άνοιγε το Κολυμβητήριο, αλλά ακόμα δεν είδαμε άνθρωπο να κολυμπάει εκεί…

  Είπαμε φτάνει το δούλεμα για το κολυμβητήριο, γιατί το έχετε παρά ξεφτιλίσει. Ναι, γνωρίζω και αναγνωρίζω τόσο τις προσπάθειες του Γιάννη ...

 


Είπαμε φτάνει το δούλεμα για το κολυμβητήριο, γιατί το έχετε παρά ξεφτιλίσει. Ναι, γνωρίζω και αναγνωρίζω τόσο τις προσπάθειες του Γιάννη Ζερενίδη, όσο και του Δημάρχου Ξάνθης, αλλά και του Αντ’ αυτού αντιδημάρχου για να ανοίξει το Κολυμβητήριο.

Ναι, γνωρίζω για ποιους λόγους υπήρξαν οι όποιες καθυστερήσεις στο άνοιγμά του, όμως δεν ανέχομαι άλλο το δούλεμα. Και αναφέρομαι σε δούλεμα, γιατί τις όποιες καθυστερήσεις στο άνοιγμα του Κολυμβητηρίου, τις προκάλεσαν οι επιλογές σου Δήμαρχε και ξέρεις πολύ καλά σε τι αναφέρομαι. Δεν επέλεξα εγώ να αναβαθμίσω υπαλλήλους σε υπηρεσίες του Δήμου όπου στη συνέχεια σου βάζουν τρικλοποδιές, αλλά εσύ τους επέλεξες.

Δεν ανέφερα εγώ ημερομηνίες ανοίγματος του Κολυμβητηρίου, αλλά εσύ και οι συνεργάτες του. Δεν, δεν και άλλα χίλια δεν, όμως το κολυμβητήριο δεν άνοιξε την προηγούμενη Δευτέρα που διαφημίζατε, ούτε θα ανοίξει και την επόμενη και αυτό είναι κάτι που με θλίβει, όπως θλίβει και όλα τα Ξανθιωτάκια, αλλά και τους Ξανθιώτες που περιμένουν με ανυπομονησία να μπουν και να κολυμπήσουν.

Είναι αλήθεια πως πάλι υπάρχει κώλυμα με υπογραφή από πλευρά τεχνικής υπηρεσίας για τη λειτουργία της δεξαμενής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια