GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φαγωμάρα γιατί δεν άνοιγε το Κολυμβητήριο, φαγωμάρα και γιατί ανοίγει και το διαφημίζει η Δημοτική Αρχή.

Όχι, δεν θα χαϊδέψουμε αυτιά, αλλά δεν θα αποδεχθούμε με λευκή πετσέτα τον μηδενισμό και την γκρίνια…


Όχι, δεν θα χαϊδέψουμε αυτιά, αλλά δεν θα αποδεχθούμε με λευκή πετσέτα τον μηδενισμό και την γκρίνια…

 Ήμουν και είμαι ίσως ένας από τους λίγους, που στήριξαν αυτήν την δημοτική αρχή, αλλά της άσκησαν και κριτική, εκεί που θεωρούσα πως έπρεπε για να υπάρξει ουσία και όχι για να δημιουργήσει απλά εντυπώσεις.

Ήμουν ίσως ο μοναδικός που στήριξα την Δημοτική Αρχή Τσέπελη, αλλά τους κατέκρινα με την ανακολουθία δηλώσεων για το άνοιγμα του Κολυμβητηρίου, τη στιγμή μάλιστα που κάποιοι τους εκθείαζαν με διθυραμβικά σχόλια.

Δυστυχώς όμως για κάποιους, είμαι τόσο αληθινός, που δεν μπορούν να με αντέξουν και αυτό ειλικρινά είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα.

Σήμερα διαπιστώνω ότι ενώ μέχρι τώρα είχαμε την γκρίνια γιατί δεν άνοιγε το κολυμβητήριο, τώρα έχουμε την γκρίνια γιατί ανοίγει και το διαφημίζει αυτό η Δημοτική Αρχή.

Αν όλοι αυτοί που τρώγονται με τα ρούχα τους, ασχολούνταν με θέματα ουσίας και όχι απλά με το να ‘χαμε να λέγαμε, τότε σίγουρα θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική προς το καλύτερο Ξάνθη.

Ειλικρινά στα παλιά μας τα παπούτσια αν αδειοδοτηθεί ή όχι χθες ο περιβάλλων χώρος του Κολυμβητηρίου. Σημασία έχει να ανοίξει το κολυμβητήριο για κοινό και αθλητές και να μη ξανακλείσει ποτέ. Και ειλικρινά είναι να απορεί κανείς με αυτούς που τρώγονται για τον περιβάλλοντα χώρο του Κολυμβητηρίου, όταν οι ίδιοι δεν έβγαζαν λαλιά τόσα χρόνια που λειτουργούσε το κολυμβητήριο και ο περιβάλλων χώρος δεν είχε αδειοδοτηθεί ή νομιμοποιηθεί ή τακτοποιηθεί.

Άντε σταματήστε, γιατί πραγματικά μας τα κάνατε τσουρέκια και έχετε γελοιοποιήσει το θέμα όσο δεν πάει. Καλά κάνει ο Τσέπελης και ο κάθε Τσέπελης και χαίρεται και διατυμπανίζει πως ανοίγει το κολυμβητήριο. Το ίδιο εξάλλου θα έκανε και ο κάθε ένας στη θέση του, άσχετα αν τώρα έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται.

Φαγωθείτε με το αν θα μπορούν να καλυφθούν τα έξοδα λειτουργίας του Κολυμβητηρίου κάθε Μήνα και αν έχει προβλεφθεί αυτό, προκειμένου να εξασφαλισθεί η εν γένει απρόσκοπτη λειτουργία του και όλα τα άλλα αφήστε τα στην άκρη, γιατί το πρόβλημα από εδώ και πέρα για τη νυν δημοτική αρχή και για την κάθε δημοτική αρχή του Δήμου Ξάνθης, είναι καθαρά αυτό και τίποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια