GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Ξάνθης

  Μεγάλο το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, για τα τμήματα, που διαμορφώνονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ξάνθης.

 


Μεγάλο το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, για τα τμήματα, που διαμορφώνονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ξάνθης.

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας υλοποιεί και αυτή τη χρονιά, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης, στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα τμήματα που καταρτίζονται για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά αφορούν στους τομείς:

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική – Πολιτιστική Ανάπτυξη. 2. «Χαΐνηδες» Γνώστες του Βουνού. 3. Τοπική Ιστορία. 4. Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες. 5. Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2). 6. Γερμανικά για τον Τουρισμό (Α1-Α2). 7. Ιταλικά για τον τουρισμό (Α1-Α2). 8. Γαλλικά για τον τουρισμό (Α1-Α2). 9. Ισπανικά για τον τουρισμό (Α1-Α2). 10 Τουρκικά για τον τουρισμό (Α1-Α2).

«Η διαδικασία, η οποία γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμαρχό μας, Μανώλη Τσέπελη, αφουγκράζεται τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, σχεδιάζει και δημιουργεί τμήματα, τα οποία απηχούν τα ενδιαφέροντα των συμπολιτών μας, αλλά και τη σχέση ζήτησης και προσφοράς στον τομέα της αγοράς εργασίας στην περιοχή μας», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αμβροσιάδης.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ξάνθης, στο τηλέφωνο 25410-83143 & 25410-65043 όλες τις εργάσιμες μέρες, από 10:00 έως 13:00

  • Ταχ. Διεύθυνση: Πλατεία Εμπορίου 44
  • Email: kpe@cityofxanthi.gr
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια