GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σοκ στη Ντόρτμουντ: Ο Αλέ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις

  Σοκ έχει προκληθεί στις τάξεις τις Ντόρτμουντ, καθώς ο νεοαποκτηθείς Σεμπαστιάν Αλέ, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις, κατά τη διάρκεια τω...

 


Σοκ έχει προκληθεί στις τάξεις τις Ντόρτμουντ, καθώς ο νεοαποκτηθείς Σεμπαστιάν Αλέ, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις, κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων, όπως ανακοινώθηκε χθες (18/7) τα μεσάνυχτα.

Ο 28χρονος επιθετικός, αποτελεί μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της φετινής σεζόν, καθώς μετακινήθηκε από τον Άγιαξ στην Ντόρτμουντ έναντι 31 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Η περασμένη σεζόν είχε βρει μάλιστα τον Σεμπαστιάν Αλέ να αγωνίζεται σε 42 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 34 γκολ (τα 11 στο Champions League) και 9 ασίστ ως απολογισμό.

  • Η σχετική ανακοίνωση του γερμανικού συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν Αλέ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς το προπονητικό στρατόπεδο της ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας λόγω ασθένειας και έχει ήδη ταξιδέψει πίσω στο Ντόρτμουντ.

Ο 28χρονος διεθνής από την Ακτή Ελεφαντοστού παραπονέθηκε για αδιαθεσία μετά την προπόνηση το πρωί της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια των εντατικών ιατρικών εξετάσεων, τελικά ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχεις. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του και να μην γίνονται ερωτήσεις. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε σε συνεννόηση με τον παίκτη.

Αυτά τα νέα σήμερα προκάλεσαν σοκ στον Σεμπαστιάν Αλέ και σε όλους εμάς. Ολόκληρη η οικογένεια της Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν Αλέ πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό και να μπορέσουμε να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβει την καλύτερη δυνατή μεταχείριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια