GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μέση ή… ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ;;; Ο Δήμαρχος Τσέπελης έχει «κλειστεί» στο σπίτι του, ο Φανουράκης πήρε ...«δαχτυλίδι»

  Άλλα λέει το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης, άλλα ακούγονται στο δημαρχείο και λένε στενοί συνεργάτες του! Ο αντ’ αντού αντιδήμαρχος πάντως...

 


Άλλα λέει το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης, άλλα ακούγονται στο δημαρχείο και λένε στενοί συνεργάτες του! Ο αντ’ αντού αντιδήμαρχος πάντως το ανακοίνωσε θαρραλέα μόνος του!

-Κανείς δεν είναι άτρωτος στη ζωή,  μολονότι ο Δήμαρχος Τσέπελης ακόμη και σε περιόδους καραντίνας, αρέσκονταν να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα και να ισχυρίζονται φιλικά του ΜΜΕ ότι… δεν τον «πιάνει» τίποτα!

Άλλα λέει το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης, άλλα ακούγονται στο δημαρχείο και λένε στενοί συνεργάτες του! Και ο Δήμαρχος Τσέπελης ¨κλείστηκε" στο σπίτι του...λόγω...μέσης!!!

Αναφέρομαι στο δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης το οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες συνέταξε η γενική γραμματέας Σοφία Ψωμά που είχε την φαεινή ιδέα, να εμφανίσει τον… δήμαρχο Τσέπελη πρόβλημα στη… μέση για λόγους ... επικοινωνιακού προφίλ!!!

Αφού επί μήνες για να μην πω δυο χρόνια η ίδια και τα φιλικά τους ΜΜΕ εμφάνιζαν… άτρωτο! Κάποιος μάλιστα ισχυρίζονταν ότι η Έλλη του μαγείρευε… ειδικό «φαγητό» και δεν είχε κανένα δεν κολλούσε covid -19!

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Που οφείλει να λέει στους πολίτες ένα δημόσιο πρόσωπο όπως ο Δήμαρχος; Διότι άντε ένα πρόβλημα με τη… μέση να μην πας σε μια εκδήλωση! Πρόβλημα με τη μέση… για να μην πας στο ... 4ήμερο του beach volley;  Και να υπάρχουν ερωτηματικά αν θα πάει στα εγκαίνια του κολυμβητηρίου την ερχόμενη Δευτέρα με ή χωρίς ολόσωμο...μαγιό;

Ή κάτι άλλο συμβαίνει, αφού πολλοί μιλάνε για «δαχτυλίδι» στον …»διάδοχο» Φανουράκη λόγω της κατάρρευσης του στο εκλογικό σώμα και στην τοπική κοινωνία;

Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ COVID0-19

Υπενθυμίζω ωστόσο στην γραμματέα του Δήμου Ξάνθης και στον Δήμαρχο Τσέπελη που «κλειστεί» στο σπίτι του ότι πριν 8 μέρες (8/7/2022) ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης  Μανώλης Φανουρακης μόνος του βγήκε και ενημέρωσε θαρραλέα την κοινή γνώμη ότι είχε βρεθεί θετικός για 2η φορά στον COVID-19 κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση:

  • «Manolis Fanourakis
  • 6 Ιουλίου στις 9:14 μ.μ.

Απλά, θετικός…

Δυστυχώς, για δεύτερη φορά βγήκα θετικός στον κορωνοϊό…

Το ευτύχημα είναι ότι δεν έχω πυρετό και πως τα συμπτώματα είναι ήπια μέχρι στιγμής -αποτέλεσμα του πλήρους εμβολιασμού μου τον χειμώνα.

Θα συνεχίσω να εργάζομαι από το σπίτι, παραμένοντας σε αυτοπεριορισμό βάσει και του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προσωπικού μου γιατρού και θα περιμένω να βγω γρήγορα και από αυτήν την περιπέτεια.

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε.

Κάντε ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνετε υγιείς.

Καταλαβαίνω ότι καλοκαιριάτικα δεν είναι εύκολο να πειθαρχήσει κανείς, αλλά ούτε και να αρρωστήσει, είναι...

Τα καθήκοντά μου στον Δήμο με φέρνουν σε επαφή καθημερινά με πλήθος κόσμου, οπότε, γνώριζα πως οι πιθανότητες νόσησης ήταν ενισχυμένες. Όμως το προσπάθησα, συνειδητά.

Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, φορώντας μάσκα,

κρατώντας αποστάσεις, αποφεύγοντας τον συνωστισμό.

Αν είμαστε όλοι προσεκτικοί, θα σταματήσουμε να κολλάμε ο ένας τον άλλο…»

ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΟΦΙΑΣ ΨΩΜΑ!

Τα συνεργεία του Δήμου εργάστηκαν πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα για το μεγάλο αθλητικό γεγονός, που ξεκινάει αύριο Πέμπτη 14 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Ιουλίου στην Ξάνθη.

Πρόκειται για μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση και ταυτόχρονα, μια πολύ σημαντική και τιμητική στιγμή για την Ξάνθη, καθώς ο Δήμος μας επιλέχθηκε ανάμεσα σε 45 Δήμους της χώρας που κατέθεσαν αίτηση, για να συμμετάσχουν, ως συνδιοργανωτές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball Ανδρών και Γυναικών 2022.

Το XANTHI MASTERS 2022 αποτελεί τον τρίτο «σταθμό», μεταξύ τεσσάρων τουρνουά που διεξάγονται σε ισάριθμες πλατείες Δήμων της χώρας, (Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Ξάνθης, Αγίου Νικολάου) σε μια διοργάνωση - γιορτή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης η οποία γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια μπιτς βόλεϊ, υπό την αιγίδα της.

Μετά την πλατεία Συντάγματος και την πλατεία Αριστοτέλους, η «δράση» μεταφέρεται στην πλατεία Δημοκρατίας στην Ξάνθη. Θα φιλοξενήσει αθλητές υψηλού επίπεδου, οι οποίοι εγγυώνται εντυπωσιακό θέαμα.

Παρόντες και με αξιώσεις σε αυτό τουρνουά, οι «δικοί μας» Γιώργος Τερζόγλου, από την Ξάνθη και Ραφαήλ Μπανιώτης από την Κομοτηνή, που αποτελούν μία από τις καλύτερες ομάδες ανδρών και θα διεκδικήσουν την υψηλότερη θέση στο τουρνουά του Δήμου Ξάνθης.

Συνολικά 41 ομάδες θα λάβουν μέρος στο Xanthi Masters (23 ανδρών-18 γυναικών) και το πρώτο σερβίς θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (14/7) με τα προκριματικά των γυναικών, ενώ το μεσημέρι θα ξεκινήσουν και οι προκριματικοί αγώνες στη κατηγορία των ανδρών.

Την ίδια μέρα, στις 12 το μεσημέρι, οι εκπρόσωποι της διοργάνωσης θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να παρουσιάσουν επισήμως, πλέον, το XANTHI MASTERS 2022 (Dimokratias Sq. 14-17/7).

Τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος δε θα μπορέσει να παραβρεθεί εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση, θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Μανώλης Φανουράκης. Το παρών, όπως είναι φυσικό, θα δώσει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σουά Μπεκίρ Ογλού.

Την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα εκπροσωπήσει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και πρόεδρος της Ένωσης σωματείων βόλεϊ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας Ειρήναρχος Κεμανετζής.

Στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους θα συμμετάσχουν και οι Θρακιώτες αθλητές Ραφαήλ Μπανιώτης - Γιώργος Τερζόγλου, που βρίσκονται στο Νο1 του ταμπλό ανδρών.

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

-Ερώτημα κρίσεως. Πότε λήγει κυρία Ψωμά η "καραντίνα" .... "μέσης" του Δήμαρχου Τσέπελη ; Διότι αν δεν κάνω λάθος, εσείς στις 14/2/2020 συμμετείχατε και στο ΨΕΥΔΕΣ σώου με την ...μαϊμού επέτειο γάμου του Δήμαρχου Τσέπελη στο "ΔΙΟΓΕΝΗ" για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου....Περαστικά πάντως στο ..." πρώτο βιολί" σας!




























Δεν υπάρχουν σχόλια