GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ποιος συνέταξε το "Τουρκικό" σποτ Δήμαρχε Τσέπελη και πόσο το πληρώθηκε; Γιατί "κρύβεσαι" πίσω απο τον Ασκαρίδη;

Στο "στόχαστρο" του ΥΠΕΞ αλλά και της ΕΥΠ και πάλι οι ενέργειες του Δήμαρχου ...Iskece!!! Θα "ερευνηθούν" οι  υπερβολικά...


Στο "στόχαστρο" του ΥΠΕΞ αλλά και της ΕΥΠ και πάλι οι ενέργειες του Δήμαρχου ...Iskece!!! Θα "ερευνηθούν" οι  υπερβολικά υψηλές μεταδημοτεύσεις από το    Δήμο Μύκης στο Δήμο. Ξάνθης!


"Πανικόβλητος" είναι για μια ακόμη φορά τρέμοντας για τις εκ του Νόμου συνέπειες ο Δήμαρχος Τσέπελης μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε πανελλήνια για το περιβόητο "τουρκικό" τηλεοπτικό spot που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, καλώντας τους Τούρκους τουρίστες να έρθουν στις Γιορτές Π. Πόλης 2022 του Δήμου.....Iskece!!!

Μάλιστα φοβούμενος μην πάει ο ίδιος για παράβαση καθήκοντος ο Δήμαρχος Τσέπελης επιχείρησε να "επιρρίψει" τις ευθύνες στον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξανθης Ηλία Ασκαρίδη που έθεσε την παραίτησή του στη...διάθεσή του, τα ερωτήματα ωστόσο παραμένουν αναπάντητα: 

1.Ποιος ειναι ο παραγωγός των συγκεκριμένων τηλεοπτικών σποτ στα Τούρκικα και Βουλγάρικα; 

2.Ποιός συνέταξε το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ αποκαλώντας το Δήμο Ξάνθης, Δήμο....Iskece;  Υπάλληλος πάντως του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης οχι!!!

3.Πόσο στοίχησαν τα δυο τηλεοπτικά σποτ.

  • ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΥΠ ΚΑΙ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΜΥΚΗΣ

Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες, στο στόχαστρο των αρχών και στο μικροσκόπιο του  ΥΠΕΞ βρίσκονται πλέον τόσο ο Δήμαρχος Τσέπελης όσο και ο Αντιδήμαρχος Σουά για τις υπερβολικές μεταδημοτεύσεις του Δήμου Ξάνθης από το Δήμο Μύκης, ενώ διερευνάται από την ΕΥΠ το περίεργο "τουρκικό" σποτ που σε μια περίοδο αμφισβήτησης των ελληνικών εδαφών από την Τουρκία, πρόσφερε τις καλές του υπηρεσίες στην Τουρκική προπαγάνδα με τον όρο....Δήμος Iskece!



Δεν υπάρχουν σχόλια