GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Όλοι οι τρόποι που χρησιμοποιεί μια Γυναίκα για να σε κάνει δικό της: Ψηλά τακούνια και προκλητική συμπεριφορά

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι γυναίκες φαίνεται να έχουν βρει για τα καλά τα αντρικά κουμπιά και δε χάνουν ευκαιρία να τα εκμεταλλευτούν στο έπακρο....


Δυστυχώς ή ευτυχώς οι γυναίκες φαίνεται να έχουν βρει για τα καλά τα αντρικά κουμπιά και δε χάνουν ευκαιρία να τα εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Και επειδή αδίκως έχει «χρεωθεί» στον άντρα πως είναι ο μοναδικός που έχει το μυαλό του συνεχώς στο sεx, είμαστε εδώ για να αποδείξουμε πως και οι γυναίκες προκαλούν και… αναστατώνουν.

Οι γυναίκες επιμένουν να χρησιμοποιούν συγκεκριμένους τρόπους για να κάνουν τους συντρόφους τους τούρμπο, ενώ δε διστάζουν να προκαλέσουν την ερωτική πράξη ακόμα και στιγμές που γνωρίζουν πως είναι εκ των πραγμάτων ανέφικτη. Τι εννοούμε; Διαβάστε την… γυναικεία μέθοδο της αράχνης και θα καταλάβετε.

  • Ψηλές γόβες και μπότες πάνω από το γόνατο

Μας αρέσουν, τις θέλουμε και μας προκαλούν. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Οι γυναίκες το γνωρίζουν και είναι ικανές προκειμένου να προκαλέσουν την ερωτική πράξη, από εκεί που κάθονται στον καναπέ μαζί σου φορώντας φούτερ και φόρμες, να «πεταχτούν» στην κρεβατοκάμαρα και να επιστρέψουν ως δεύτερες Τζένα Τζέιμσον. Και ας είμαστε ειλικρινείς: Όσο κουρασμένος κι αν είσαι οφείλεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

  • Στενός κορσές

Μπορεί η λατρεία του αντρικού φύλου στους στενούς γυναικείους κορσέδες να μην έχει εξηγηθεί επιστημονικά, ωστόσο οι γυναίκες γνωρίζουν πολύ καλά πως ποτέ κανένας δεν αντιστάθηκε στο «θαυματουργό» εργαλείο που στενεύει τη μέση και τονίζει το μπούστο τους. Σε συνδυασμό δε με όσα αναφέραμε πιο πάνω και τις αγαπημένες της ζαρτιέρες; Αντοχές να έχεις να απολαύσεις το θέαμα.

  • Sεxting

Εντάξει, αυτό δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών. Αρέσει, προκαλεί και ανάβει τους πάντες. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει κάνει… πύραυλο το σύντροφό της με μηνύματα που υπόσχονται πολλά και έχουν στόχο να τον κάνουν να θέλει να τη δει –και να τη ρίξει στο κρεβάτι- εδώ και τώρα. Αν λοιπόν ξεκινήσει τα «βρώμικα» μηνύματα ξέρεις που αποσκοπεί. Μερικές γυναίκες βέβαια θα δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη πρόκληση ακόμα και βρίσκεσαι ακριβώς δίπλα τους, σε περιπτώσεις που είστε έξω μαζί με παρέα. Το μόνο σίγουρο; Θα βιαστείς να φύγεις μαζί της για το σπίτι…

  • Sεx σε δημόσιο χώρο

Μπορεί να της αρνηθείς το sεx στο σπίτι, το sεx στην τουαλέτα του μπαρ όμως, δεν θα το αρνηθείς ποτέ. Μάντεψε. Το ξέρει. Γι’ αυτό μην απορήσεις αν τη δεις να γίνεται ιδιαιτέρως εκδηλωτική σε εξωτερικούς χώρους και σε αναγκάσει να απομονωθείς (όσο αυτό είναι δυνατό) μαζί της. Σε τέτοιες περιπτώσεις επιβάλλεται να πεις το ναι και να την κάνεις να στο ξαναζητήσει λίαν συντόμως.





































Δεν υπάρχουν σχόλια