GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ένας Εισαγγελέας επιτέλους για το "κράτος" του Δροσερού και τον αστυνομικό διευθυντή Π. Γιώρη; Πέφτουν και πυροβολισμοί!

Μέχρι περίεργοι "πυροβολισμοί", συνολικά 8 έως 10, ακούστηκαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης απο το γνωστό "κράτος του Δροσερού&quo...


Μέχρι περίεργοι "πυροβολισμοί", συνολικά 8 έως 10, ακούστηκαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης απο το γνωστό "κράτος του Δροσερού" και δεν είναι η πρώτη φορά - όπου για μια ακόμη φορά καταλύθηκε κάθε έννοια νομιμότητας και τα όργανα και οι τραγουδιστές ¨ξενύχτησαν" την Ξάνθη μέχρι τουλάχιστον τις....5 τα ξημερώματα!!!

Με αποτέλεσμα φυσικά για μια ακόμη φορά να ξεσηκωθεί η τοπική κοινωνία, καθώς η όλη κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί κι όπως λέει κι ο λαός...

Μόνο στη Ξάνθη μπορούν να συμβούν αυτά! Και τα σχόλια στο fb να είναι ειδικά τις τελευταίες ημέρες,. εκατοντάδες...

Όπως επίσης μόνο στη Ξάνθη μπορούν να κλέβονται τα βαν των σκηνοθετών και η πόλη να δυσφημείτε σε όλη την Ελλάδα και ο Δήμος Iskece να μην έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση καταδικάζοντας τους δράστες που εκτός της κλοπής, καταδικάζουν την πόλη και στην απομόνωση!

Εμείς θα ρωτήσουμε για μια ακόμη φορά τις Εισαγγελικές αρχές Ξάνθης (σ.σ. Υπάρχουν μηνυτήριες αναφορές απο τον καλοκαίρι του 2020 και του 2021 με το...τριήμερο γλέντι του Αντιδήμαρχου Χασάν Ογλού Φερτούν στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ τριώροφη βίλα του...) 

Επιτέλους θα μπει σε όλα αυτά κάποιος φραγμός; Επιτέλους θα επικρατήσει η νομιμότητα ή όχι; Καθώς άρχισαν να πέφτουν πλέον και....πυροβολισμοί στα γλέντια του Δροσερού,!!! 

Επιτέλους αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα της Ξάνθης, αφού και ο Υπουργός  Προστασίας του Πολίτη αδιαφορεί δυστυχώς να λύσει το πρόβλημα...!

Θα παρέμβει τουλάχιστον η Εισαγγελία Ξάνθης ώστε να σταματήσει αυτό που συμβαίνει ΤΩΡΑ με το παρακράτος του Δροσερού; Επιτέλους ένας Εισαγγελέας θα παρέμβει  και για τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης Πάσχάλη Γιώρη που ΑΔΡΑΝΕΙ και  αδυνατεί να δώσει λύση; Και ο Δήμαρχος Iskece αποκαλεί στα τηλέφωνα, "πασάμ..."; Ποιός; Ο Τσέπελης των συνεχών παρανομιών! 

*Φωτογραφίες αρχείου από τον 4ήμερο γάμο του Χασάν Ογλού Φερτούν στο Δροσερό που βρίσκεται ήδη στα χέρια της Εισαγγελίας Ξάνθης.




Δεν υπάρχουν σχόλια