GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ! Με το υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ ο Ντελή Ριτβάν στην Τουρκία αλλά και στα μνημόσυνα Μετέ και Σαδίκ!

ΘΑ ΤΗΝ «ΠΑΤΗΣΟΥΝ» ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!


ΘΑ ΤΗΝ «ΠΑΤΗΣΟΥΝ» ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!

Μείζον πολιτικό και ποινικό θέμα δημιουργείται πλέον και για τον Υπουργό ΠΕΧΕΔΩ Αχιλλέα  Καραμανλή με το υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ που μετέτρεψε σε ιδιωτικό αυτοκίνητο ο Δήμαρχος Μύκης

*Καμία αντίρρηση δεν έχουμε κύριοι Εισαγγελείς κύριε Κώστα Καραμανλή να πηγαίνει σε όποια μνημόσυνα θέλει ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν όπως και να πηγαίνει και στην Τουρκία!!! Όχι όμως με το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΖΙΠ του Υπεχωδέ και τα καύσιμα να τα πληρώνουν οι Δημότες  Μύκης!!! Διότι αυτό αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ! 

*Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος και ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ξάνθης τι λένε για όλα αυτά;;;

Κι όμως τίποτα δεν πτοεί τον ανθέλληνα Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν που κατονομάζει τα περίφημα Ελληνικά  Πομακοχώρια με τις….ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ τους, που με την πλήρη κάλυψη του βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Τσιλιγγίρη ο οποίος και «μεσολάβησε» όπως λέγεται στο  ΥΠΕΧΩΔΕ, να χρησιμοποιεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ και για καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ λόγους, το γνωστό υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Όχι μόνο πηγαίνει στο μεσιτικό του γραφείο επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη και συνεχή ταξίδια στην Τουρκία αλλά με αυτό πήγε και στα Μνημόσυνα του Σαδίκ και του Αείμνηστου Αχμέτ Μετέ χρεώνοντας τον Δήμο Μύκης χιλιάδες ευρώ και το ερώτημα είναι ποιοι υπάλληλοι υπογράφουν αυτές τις δαπάνες!!!

Αφού το συγκεκριμένο ΤΖΙΠ  κυκλοφορούσε ανασφάλιστο από 1/9/2019 ο Δήμαρχος Μύκης ως …ιδιωτικό χωρίς την έγκριση του Υπουργείου και μετά τα δημοσιεύματά μας τον Μάρτιο 2022, με τη μεσολάβηση του βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη στο ΥΠΕΧΩΔΕ ενώ ήρθε να του πάρει το τζιπ τελικά του έδωσε άδεια ….λειτουργίας για έναν χρόνο!!!

Κι όλα αυτά για να χρησιμοποιεί το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ αυτοκίνητο 24 ώρες το 24ωρο, να πηγαίνει στην Τουρκία συνέχεια και να ΠΛΗΡΩΝΕΙ χιλιάδες ευρώ σε καύσιμα ο  Δήμος Μύκης, γιατί είναι και πολυδάπανο.


ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ



Το νέο ανδραγάθημά του Δημάρχου Μύκης; Και στο Μνημόσυνο του Σαδίκ την περασμένη Κυριακή πήγε με το….ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ του ΥΠΕΧΩΔΕ όπως αποκαλύπτουμε σήμερα από τον «Μαχητή».

Αναλυτικότερα, ο Τούρκος υφυπουργός της Τουρκίας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν παρέστη την περασμένη Κυριακή στο μνημόσυνο του Σαδίκ στην Κομοτηνή και ανέγνωσε μήνυμα του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών ο υφυπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν, επισκέφθηκε τη Θράκη την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 προκειμένου να παρασθεί στο μνημόσυνο για την 27η επέτειο του θανάτου του Αχμέτ Σαδίκ. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ο υφυπουργός έκανε σειρά συναντήσεων ενώ συναντήθηκε και με τον «ψευδομουφτή» Ιμπραήμ Σερήφ αλλά και με εκπροσώπους της Μειονότητας.

Στο μνημόσυνο ο Κιράν μετέφερε και διάβασε προκλητικό μήνυμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tourkikanea.gr, στο οποίο ανέφερε:

«Ευλογημένη οικογένεια του Δρ.Σαδικ Αχμέτ, πολύτιμοι μουφτήδες μας, μέλη του κόμματος DEB, σεβαστά αδέρφια μου, σας χαιρετίζω με αγάπη και νοσταλγία και με τα πιο εγκάρδια συναισθήματα μου. Στην 27η επέτειο κοίμησης του αξέχαστου ηγέτη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης Σαδίκ Αχμέτ, για μία ακόμη φορά τον μνημονεύω με ευγνωμοσύνη. Η ψυχή του ας αναπαύεται στον παράδεισο. Ο αείμνηστος Σαδίκ Αχμέτ που αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα των Τούρκων της δυτικής Θράκης, ήταν πραγματικά ένας αγωνιστής. Ενάντια στις καταπιέσεις, τις δυσκολίες, τις απειλές, και τις ποινές φυλάκισης που υπέστη, ποτέ δεν έκανε βήμα πίσω στον αγώνα που θυσιαστικά διεξήγαγε. Αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να αποκτήσουν οι ομογενείς μας τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους.

Συνεχίζουμε να επιστρατεύουμε όλες τις δυνατότητές μας για τη βελτίωση των συνθηκών της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και για την επίλυση των θεμάτων της. Στην βάση των διμερών συμφωνιών, και του διεθνούς δικαίου συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την υπεράσπιση των δικαίων και δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.»

Στο εν λόγω Μνημόσυνο λοιπόν τι «ανακαλύψαμε» λοιπόν εμείς; Την Κυριακή να έχει πάει στο Μνημόσυνο με το….ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΖΙΠ του ΥΠΕΧΩΔΕ ο Δήμαρχος Μύκης!!!

Που οφείλει να το χρησιμοποιεί μόνο για ΑΥΣΤΗΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ λόγους!!!

-Μετά από αυτό και αφού επί μήνες για να μην πω επί χρόνια αποκαλύπτουμε και γράφουμε για την προκλητική αυτή παρανομία του Δήμαρχου Μύκης , αποφασίσαμε να κάνουμε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο καταγγέλλοντας φυσικά και την Εισαγγελία Ξάνθης που εν γνώσει της για το συγκεκριμένο ΣΚΑΝΔΑΛΟ μέχρι σήμερα δεν παρενέβη στα δημοσιεύματά μας!!!

ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ

 Ο ….ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ!





Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος Μύκης παρανομεί αδίστακτα και πηγαίνει όχι μόνο στην επιχείρησή του αλλά στα τσίπουρα με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Μύκης γράφοντας Εισαγγελείς, αστυνομία, Αποκεντρωμένη και υπουργείο στα παλιά του υποδήματα.

Υπενθυμίζουμε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

1. Με αυτό πάει και στο κτηματομεσιτικό γραφείο της γυναίκας του στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 47 στη Ξάνθη.  Και το κρύβει πίσω απο αυτό, στο παζάρι....κοντά  στα μηχανάκια του Σίμου! “Θαυμάστε” την....αμαξάρα!!

(Σ.Σ. Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που βλέπετε μιλάνε μόνες τους και είναι μάλιστα διαφορετικών ημερομηνιών και εντός 3μήνου)

2. Χαρακτηριστικό είναι το ντοκουμέντο του «ΜΑΧΗΤΗ» στις 14/1/2022 που δείχνει το ίδιο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ TOYOTA LAND CRUISER KY 6391 σε  ταβέρνα του ΓΕΡΑΚΑ όπου μάλιστα φαίνεται επίσης ΠΑΡΑΝΟΜΑ να έχει πάει στην ίδια ταβέρνα επίσης με το  υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης (ΚΗΙ 1500) και μάλιστα και με .... φάρο και ο Δήμαρχος Τσέπελης με την Γραμματέα!!!

3. Πληροφορίες λένε ότι με το ίδιο αυτοκίνητο του ΥΠΕΧΩΔΕ ο Δήμαρχος Μύκης  Ντελή ΠΑΡΑΝΟΜΑ φυσικά πάει και στην ... Τουρκία!!!;;

4. Οι ίδιες πληροφορίες μας λένε ότι το αυτοκίνητο που επαναλαμβάνω ΑΝΗΚΕΙ στο ΥΠΕΧΩΔΕ Ελλάδος, ήταν μέχρι και τον Μάρτιο ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ! Αλήθεια ή ψέματα;

5. Το ερώτημα είναι πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αυτό κινείται με ΚΑΥΣΙΜΑ του χρεώνονται στο Δήμο Μύκης;;;

6. Γιατί καλύπτουν τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν τόσο το ΥΠΕΞ όσο και τα Υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη; Επειδή το αυτοκίνητο «δώρισε» (στον Δήμο Μύκης) ο… πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης;;;

7. Γιατί ενώ ο πρώην Δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καπζά το είχε «κλειστό» και φοβότανε να το κυκλοφορήσει, ο νυν Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν όχι μόνο το μετέτρεψε σε… ιδιωτικό του, αλλά προκλητικά το παρκάρει και στο κτηματομεσιτικό γραφείο της γυναίκας του (στο παζάρι της Ξάνθης) αλλά με αυτό πάει και στα… τσίπουρά του για να πληρώνουν οι δημότες Μύκης;!!!

8. Γιατί ΚΑΛΥΠΤΕΙ η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν και κυρίως ο  Αστυνομικός διευθυντής κ.Γιώρης; Αλλά και ο Διοικητής Τροχαίας Ξάνθης κ.Πούλιος;

9. Κύριε Καπζά Τζεμήλ και λοιποί επικεφαλής της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ στο Δήμο Μύκης τον Ντελή Ριτβάν;;;

10. Τόσο “δυνατός” είναι ο ... θρασύς Δήμαρχος της ΜΥΚΗΣ Ντελή Ριτβάν και τον ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ όλοι στις παραπάνω καραμπινάτες παρανομίες του;

Μπορεί ο Ντελη Ριτβάν να πηγαίνει στο μνημόσυνο του Σαδικ στην Κομοτηνή με το υπηρεσιακό όχημα???

Μαζί του ήταν μάλιστα και ο γιατρός Μπαλτατζη Χουσειν του DEB και Τραμπα Μουσταφά Ιμαμης. Το μετέτρεψε δηλαδή και σε….ταξί!

11. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος και ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ξάνθης τι λένε για όλα αυτά;;;

(σ.σ. Κι ένα τελευταίο. Καμία αντίρρηση δεν έχουμε κύριοι Εισαγγελείς κύριε Κώστα Καραμανλή να πηγαίνει σε όποια μνημόσυνα θέλει ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν όπως και να πηγαίνει και στην Τουρκία!!! Όχι όμως με το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΖΙΠ του ΥΠΕΧΩΔΕ και τα καύσιμα να τα πληρώνουν οι Δημότες  Μύκης!!! Διότι αυτό αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια