GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στα γνωστά λημέρια ο Χασάν Ογλού Φερντούν – Δεν ξεχνάει κανέναν “δικό” του ο Μ. Τσέπελης

Τελικά απέδωσε καρπούς η μεταγραφή του από την παράταξη Δημαρχόπουλου στην παράταξη του Μ. Τσέπελη ο οποίος όπως είναι και χουβαρντάς τον αν...


Τελικά απέδωσε καρπούς η μεταγραφή του από την παράταξη Δημαρχόπουλου στην παράταξη του Μ. Τσέπελη ο οποίος όπως είναι και χουβαρντάς τον αντάμειψε για αυτήν του την μετατόπιση με αντιδημαρχιλίκη.

Ποιος είπε ότι χρειάζεται πολιτική εντιμότητα για να επιβιώσεις πολιτικά;

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χασάν Ογλού Φερτούν αναλαμβάνει από σήμερα ως ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας Ξάνθης αρμόδιος και για τα αδέσποτα αλλά και το πράσινο.

Ακολουθεί η απόφαση του δημάρχου

  • ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Την τροποποίηση της με αριθμό 934/25818/27.10.2021 Απόφασης του Δημάρχου Ξάνθης, που αφορά τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων σε Αντιδημάρχους, για το τρίτο έτος της δημοτικής περιόδου 2019-2023 ως ακολούθως:

1. Μεταβιβάζει στον Αντιδήμαρχο  Χασάν  Ογλού Φερτούν του Μουμίν, τις εξής αρμοδιότητες:

Να προΐσταται της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής των κεντρικών υπηρεσιών του Δήμου, με εξαίρεση την έκδοση των πράξεων που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις για το διορισμό, τις κάθε είδους υπηρεσιακές μεταβολές, τη σύνταξη των εκθέσεων αξιολόγησης και την άσκηση του πειθαρχικού ελέγχου.

Να εκδίδει τις άδειες που προβλέπονται από τις διατάξεις που διέπουν τις αρμοδιότητες των υπηρεσιών των οποίων προΐσταται, εκτός εάν άλλως προβλέπεται από ειδικές διατάξεις.

Να εισηγείται στα αρμόδια όργανα του Δήμου τα θέματα των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών των οποίων προΐσταται και να αναλαμβάνει την εκτέλεση των σχετικών αποφάσεων.

Να ασκεί πολιτική εποπτεία επί των δράσεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και να προωθεί πολιτικές κατευθύνσεις προς τις υπηρεσίες που προΐσταται.

Οι ανωτέρω αρμοδιότητες ασκούνται με εξαίρεση τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες που υπάγονται διοικητικά στις παραπάνω κεντρικές υπηρεσίες.

2. Εξουσιοδοτεί  τον Αντιδήμαρχο Χασάν Ογλού Φερτούν του Μουμίν να υπογράφει όλες τις αποφάσεις, άδειες, πράξεις  και  έγγραφα, που εκδίδονται κατ’ ενάσκηση των παραπάνω αρμοδιοτήτων του, εκτός εάν άλλως προβλέπεται από ειδικές διατάξεις.

Κατά τα άλλα η με αριθμό 934/25818/27.10.2021 απόφαση ισχύει ως έχει.

Η παρούσα να δημοσιευτεί µία φορά σε µία ημερήσια εφημερίδα του νομού, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης και στον διαδικτυακό τόπο του προγράμματος Διαύγεια.

  • Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
  • ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Χ.ΤΣΕΠΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια