GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ένας Εισαγγελέας επιτέλους για την Μανά!!!; Η «επί χρόνια» έμπιστη όλων των δημάρχων, πίσω από το παράνομο έγγραφο στον Ζακώνη για τις «μπουλντόζες»!

  Αποκαλύπτουμε το έγγραφο σκάνδαλο με την υπογραφή της προϊσταμένης ΔΤΥΔΞ που ξεσήκωσε τον κόσμο -Ανεστάλησαν οι εργασίες με κατεπείγον έγγ...

 


Αποκαλύπτουμε το έγγραφο σκάνδαλο με την υπογραφή της προϊσταμένης ΔΤΥΔΞ που ξεσήκωσε τον κόσμο -Ανεστάλησαν οι εργασίες με κατεπείγον έγγραφο του αρμόδιου αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ!!! 

*Έδωσε με την υπογραφή της, για απομάκρυνση της… φυτικής γης,  «άδεια», στον Χρήστο Ζακώνη για να βάλει ΠΑΡΑΝΟΜΑ μηχανήματα και ν’ ανοίξει το… δρόμο για την ανέγερση της πολυκατοικίας του!!!


Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε στη Ξάνθη τι εστί Κατερίνα Μανά και ότι οι εκάστοτε Δήμαρχοι, επί Αειμνήστου Φίλιππου Αμοιρίδη και στη συνέχεια επί Λάκη Στυλιανίδη, την είχαν ως το πλέον «έμπιστο» και… εξ’ απορρήτων πρόσωπο στα δημοτικά έργα!!!

Επί χρόνια διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών και τώρα επί Τσέπελη αναπλ. Διευθύντρια Δήμου Ξάνθης, η Κατερίνα Μανά όχι μόνο δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, αλλά ενώπιον και του νυν Δημάρχου Ξάνθης όταν παρών στις συναντήσεις τους και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης, ύψωνε την φωνή «κραυγάζοντας» ουκ ολίγες φορές, στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης, κάνω  ... ΚΟΥΜΑΝΤΟ μόνο εγώ!!!

Μάλιστα  η αναπληρώτρια διευθύντρια Δήμου Ξάνθης Κατερίνα Μανά έχει ισχυρές προσβάσεις και στη ΔΕΥΑΞ του Ιπποκράτη Καμαρίδη με τον οποίο ουκ ολίγες φορές θεάθηκε σε… «γεύματα» εργασίας και λόγω του γνωστού παιδότοπου αλλά και για το γεγονός ότι ο γιος της ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες  και στέλεχος της εταιρείας Δ. ΒΕΖΕΡΗΣ και ΣΙΑ ΕΕ με τις οφσόρ στην Κύπρο που έχει πάρει απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ από την ΔΕΥΑΞ!!! Του Ιπποκράτη Καμαρίδη...

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ…ΓΙΑΝΝΗ  ΖΕΡΕΝΙΔΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!


Στα απίστευτα τώρα της ιστορίας. 

Πριν λίγες μέρες λοιπόν οι κάτοικοι της περιοχής  Λεωφόρου Στρατού με επικεφαλής τον γνωστό δημοσιογράφο Αθλητικογράφο Στάθη Παπαδόπουλο κατήγγειλαν ρίχνοντας λάσπη κατά του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη -που αγνοούσε εντελώς την συγκεκριμένη υπόθεση- η διάνοιξη δρόμου (!) σύμφωνα με το Ρυμοτομικό σχέδιο της πόλης, που ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε, τελικά άνοιξε μόνος του  επιχειρηματίας που έχει αγοράσει 2 στρέμματα στην περιοχή και θέλει να χτίσει, βιάζεται όμως και δεν… μπορεί να περιμένει, οπότε και τι έκανε λέτε;

1. Ανέθεσε τη μελέτη στον τοπογράφο μηχανικό Γεωργίου Κωνσταντίνου, σύζυγο της ... υπαλλήλου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης Δωροθέας Χατζηκωνσταντίνου, υφισταμένης και κολλητής της Μανά. Ζητώντας άδεια για… φυτική γη!!! 

-Ενώ στην πραγματικότητα ήθελε φυσικά ν’ ανοίξει δρόμο!!! Για να κτίσει την πολυκατοικία του και να κάνει αίτηση στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης!

2. Με βάση λοιπόν το έγγραφο της Κατερίνας Μανά που αγνόησε παντελώς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη και  υπέγραψε το σχετικό έγγραφο, ο Χρήστος Ζακώνης ξεκίνησε και… άνοιξε το δρόμο, διότι αν δεν υπάρχει δρόμος, δεν μπορεί να χτίσει και την πολυκατοικία του!!! Αλλά τι άδεια; Για...φυτική γη !!!

3. Μάλιστα ο Ζακώνης με τον αρμόδιο μηχανικό, χρησιμοποίησαν και τα μηχανήματα και τις μπουλντόζες, τις οποίες επίσης ΠΑΡΑΝΟΜΑ τοποθέτησαν σε ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ!!!

(σ σ. Δείτε τι σχετικές φωτογραφίες που ξεσήικωσαν και τους κατοίκους....


(σ.σ. Ήδη ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιάννης Ζερενιδης μετά τον ντόρο που ξεσηκώθηκε, έστειλε έγγραφο και σταμάτησε τις εργασίες του Ζακώνη και δεν αποκλείεται μετά τις σημερινές μας αποκαλύψεις να στείλει στον Εισαγγελέα και την Κατερίνα Μανά για το πρωτοφανές έγγραφό της που με την δικαιολογία την άδεια… φυτικής γης, στην ουσία του «έδωσε» ....επιχείρημα να προχωρήσει στη διάνοιξη του δρόμου!!! Όλα δηλαδή έγιναν εκ του...πονηρού, μόνο που ατύχησαν αυτή τη φορά...!_

 


  • ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ

Μετά από αυτό, αποκαλύπτουμε το έγγραφο σκάνδαλο με την υπογραφή της προϊσταμένης ΔΤΥΔΞ Κατερίνας Μανά σε συνεργασία με υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης ο σύζυγος της οποίας έκανε την ΜΕΛΕΤΗ για τον Χρήστο Ζακώνη και ζητούμε εδώ και τώρα την παρέμβαση ενός Εισαγγελέα!!!  Επιτέλους....

(σ.σ. Με τη Μανά βέβαια έχουμε ασχοληθεί κι άλλη φορά....αλλά έγγραφο με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ της για...φυτική άδεια προκειμένου ν' ανοίξει δρόμο με τα μηχανήματα σε κοινόχρηστο χώρο ένας επιχειρηματίας για να χτίσει πολυκατοικία, πρώτη φορά είδαμε...)

-ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι τυχαίο οτι ο πολιτικός μηχανικός και αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιάννης Ζερενίδης, είναι μακράν ο πλέον δημοφιλής αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Τσέπελη....!  Αλλά το συγκεκριμένο θέμα θα έχει και συνέχεια...

  • ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  • ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
  • ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
  • Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Κτίριο Στέγης Πολιτισμού «Κ. Μπένης»

Πληρ: Χ. Καποδίστριας

Τηλ.: 2541022332

Fax: 2541076064

ΞΑΝΘΗ 20-05-2022

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 31537

Προς

  • Κο Ζακώνη Χρήστο
  • Αν. Παπανδρέου 12
  • 67100 Ξάνθη

ΘΕΜΑ: Διάνοιξη οδού

ΣΧΕΤ:

α) Η με αριθ. 130/12-10-2021 απόφαση Δ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ έγκριση υψομετρικής μελέτης

β) Η από 28/12/2021 αίτησή σας

Σε απάντηση το άνω β) σχετικού και έχοντας υπόψιν το α) σχετικό, σας ενημερώνουμε ότι στον χώρο που περιγράφετε στην άνω αίτησή σας, πραγματοποιήθηκαν, παρουσία του μηχανικού σας κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου, αυτοψίες της Υπηρεσίας μας στις 19/01/2022 με αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΥΑΞ και στις 03/05/2022 με αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Διαπιστώθηκε ότι προκειμένου για τη διάνοιξη της εν λόγω οδού, όπως αυτή προβλέπεται στο εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο και στην εγκεκριμένη υψομετρική μελέτη, πρέπει να προηγηθεί η μεταφορά ιστών του δικτύου διανομής ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και η κάλυψη/αποκάλυψη υπογείων δικτύων της ΔΕΥΑΞ.

Για να εκκινήσουν οι εργασίες των αντίστοιχων αρμοδίων υπηρεσιών και να καταστεί δυνατή η προσέγγιση του προσωπικού και του εξοπλισμού τους, απαιτείται η χάραξη στο έδαφος της προς διάνοιξη οδού με αντίστοιχη απομάκρυνση της φυτικής γης, των αυτοφυών και λοιπών αποθέσεων, που μπορείτε να αναλάβετε ως επισπεύδων για τη διάνοιξη της οδού.

  • Η Προϊσταμένη ΔΤΥΔΞ
  • Αικατερίνη Μανά

Δεν υπάρχουν σχόλια