GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Κατερίνα Μανά, οι πρώην δήμαρχοι Ξάνθης, ο παράνομος παιδότοπος και η κάλυψη των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ!

Είναι γνωστό τοις πάσι η Κατερίνα Μανά επί 10ετίες τι «ρόλο» έπαιζε στο Δήμο Ξάνθης  και γιατί ήταν η «έμπιστη» των εμπίστων των πρώην Δημαρ...


Είναι γνωστό τοις πάσι η Κατερίνα Μανά επί 10ετίες τι «ρόλο» έπαιζε στο Δήμο Ξάνθης  και γιατί ήταν η «έμπιστη» των εμπίστων των πρώην Δημαρχών Ξάνθης (Αμοιρίδη και Λάκη Στυλιανίδη), με αποτέλεσμα να μην τολμάει κανείς αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών να την ελέγξει ή να μπορεί να πάρει μια διαφορική άποψη από αυτήν που η ίδια θα… όριζε για να αποδείξει πολλές φορές μάλιστα ότι έχει και το… επάνω χέρι!!! Η Κατερίνα Μανά λειτουργούσε και λειτουργεί στο Δήμο Ξάνθης ως κράτος εν κράτει...και φυσικά όταν Δήμαρχος της πόλης έγινε ο Τσέπελης, δεν έγινε μόνο εξ' απορρήτων και γενική κουμανταδόρος, αλλά και αναπληρώτρια Διευθύντρια!!!

*Για παράδειγμα ακόμη και στην επαναλειτουργία των δεξαμενών του δημοτικού Κολυμβητηρίου η Κατερίνα Μανά ουκ ολίγες φορές έφτασε στο σημείο να θέλει να ... «υποκαταστήσει τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Ξάνθης Γιάννη Ζερενινίδη προκειμένου να «φανεί» η ίδια…!

Ενώ "έκλεισε" τα μάτια φυσικά στις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ του Τσαμούρ στο ετοιμόρροπο κτίριο του Αρίωνα και όχι μόνο, αλλά και στο....γραφείο του Δημάρχου που έφτασε στο σημείο με την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης  Σοφία Ψωμά να κάνει ακόμη και...τεχνικές μελέτες!!! Για να πληρωθεί ο δημοτικός μας μπογιατζής!!!




Μόνο που αυτή τη φορά η Μανά «ατύχησε»! Αφού λογάριαζε, στην περίπτωση Ζακώνη (σ.σ. Είναι και Καραχασάν "μπλεγένη" στην ιστορία...), χωρίς τον… ξενοδόχο καθώς δεν υπολόγισε δυο παραμέτρους.

Από την μια την έντονη αντίδραση εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής για το τεράστιο ΣΚΑΝΔΑΛΟ!.

Κι από την άλλη ότι απέναντί της δεν είχε, ούτε τον Τσέπελη, ούτε τον Δημαρχόπουλο, ούτε τον Θωμά Ηλιάδη…!

Αλλά έναν λαμπρό πολιτικό μηχανικό, «γάτα» στη δουλειά του και στους Νόμους κα το βασικότερο…

Έναν αντιδήμαρχο με έντονη προσωπικότητα που γνωρίζει τις αρμοδιότητές του αλλά και που «φυλάει» πλέον τα νώτα του… αντιλαμβανόμενος και τις «παγίδες» και «τρικλοποδιές» που θα του βάλουν!!! Τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Ζερενίδη!!! Που θέλει να προστατέψει όχι μόνο την πόλη απο ένα τεράστιο σκάνδαλο (σ.σ. Με άδεια...φυτικής γης και μπλεγμένη και τη ΔΕΥΑΞ του Ι.. Καμαρίδη όπως λένε οι κάτοικοι) αλλά και τον ίδιο τον Δήμο Ξάνθης! 

Με έναν μηχανισμό κι ένα υπαλληλικό κατεστημένο που χρόνια διατηρεί η Κατερίνα Μανά μέσα στην Τεχνική υπηρεσία, όχι τυχαία βέβαια!

(σ.σ. Και φυσικά μόνο τυχαία ο τοπογράφος του Ζακώνη δεν είναι και σύζυγος υπαλλήλου της Τεχνικής Υπηρεσίας (Πολεοδομία) του Δήμου Ξάνθης…!!! Και όπου παρά τον ντόρο και θόρυβο ο προϊστάμενος Γιώργος Αβραμίδης, δεν πάει καν να...ελέγξει τις ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ παρανομίες που έχουν διαπραχθεί εκεί!!! Ενώ κλείνει και στην έτερη καραμπινάτη ΠΑΡΑΝΟΜΗ λειτουργία του γνωστού ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ παιδότοπου του γιατρού με τα...φουσκωτά σε χώρο πρασίνου, δίπλα στο ποτάμι!!! Άλλο σκάνδαλο σκανδάλων με την πλήρη κάλυψη και του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη αλλά και του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη!).

*Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η Κατερίνα Μανά έτσι έμαθε να λειτουργεί επί χρόνια, τόσο επί Αειμνήστου Φίλιππου Αμοιρίδη, όσο και επί Λάκη Στυλιανίδη όπως λειτουργεί και σήμερα, γιατί αυτοί με τα δημοτικά έργα θέλοντας προφανώς να  κρύψουν και τα δικά τους… «έργα», την έμαθαν να λειτουργεί ....έτσι!!! Ήταν η "έμπιστη" που τύγχανε μιας ιδιότυπης ασυλίας και δεν τολμούσε να αγγίξει ποτέ κανείς!!!!


*Έτσι λοιπόν το ίδιο επιχείρησε να κάνει από την αρχή η Κατερίνα Μανά και με τον νυν Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη και ουκ ολίγες φορές μάλιστα παρουσία και του Δήμαρχου Τσέπελη την άκουγαν οι άλλοι υπάλληλοι να υψώνει τη φωνή και να «κραυγάζει»… «κουμάντο στην Τεχνική Υπηρεσία κάνω εγώ»!!!

(σ.σ. Δείτε πως άλλαξε ριζικά η όψη της πόλης δίπλα στο ποτάμι όπου έχουν γίνει και....αντιπλημμυρικά έργα!!! Με άδεια για...φυτική γή!!! Και με πλήρη κάλυψη και του Προϊσταμένου της Πλεοδομίας Γιώργου Αβραμίδη αλλά και  της Αστυνομίας Ξάνθης!!!) 

Και κάπως έτσι έγινε και η ανάπλαση του πάρκου πίσω από το διοικητήριο και πολλά άλλα έργα!

Μόνο που τα πράγματα πλέον άλλαξαν, όταν  ο Γιάννης Ζερενίδης αποδείχθηκε πραγματικός Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κι όχι… «διακοσμητικός» και ξεκαθάρισε μάλιστα τη θέση του και στο Δήμαρχο Τσέπελη!!!

-«Εγώ αλλιώς κατέβηκα μαζί σου στον Δήμο Ξάνθης, δεν ξέρω γιατί εσύ ανέχεσαι τέτοιες καταστάσεις, αλλά ως εδώ κι εμεί παρέκει»!!!

*Μάλιστα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών προχώρησε κι ένα βήμα παραπάνω!

Καλώντας σε απολογία ο ίδιος την Κατερίνα Μανά, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει ο ίδιος και την παρέμβαση Εισαγγελέα για τα εγκλήματα που έγιναν στη Λεωφόρο Στρατού από τον Ζακώνη και πιθανόν και από άλλους Οικοπεδούχους! Όπως οι Καραχασάν για παράδειγμα που έχουν άλλα δυο στρέμματα γης στην περιοχή...

Έχοντας στο πλευρό του και τους κατοίκους πλέον που ολόψυχα όπως είπαν χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, με τον εκπρόσωπό τους Στάθη Παπαδόπουλο, είναι στο πλευρό του!!!

(σ.σ. Και την ίδια ώρα που το συγκεκριμένο ΣΚΑΝΔΑΛΟ βοά τη Ξάνθη, ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης επισκέπτεται ....νύχτα την περιοχή και τον κράζουν και "σιωπά" ένοχα όλη η αντιπολίτευση....!) 







































Δεν υπάρχουν σχόλια