GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τραγικός θάνατος 61χρονου στη Ξάνθη - Τι λένε αστυνομία και Πυροσβεστική.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας 61 ετών το βράδυ της Κυριακής στην Ξάνθη, κοντά στη διασταύρωση του Ζυγού στον δρόμο προς το Εμπορικό Flami...


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας 61 ετών το βράδυ της Κυριακής στην Ξάνθη, κοντά στη διασταύρωση του Ζυγού στον δρόμο προς το Εμπορικό Flamingo.

Ο 61χρονος έχασε τη ζωή του όταν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με τις πρώτες μαρτυρίες να αναφέρουν πως το ένα εξ’ αυτών εξήλθε της πορείας του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός του οχήματος να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό και να κληθεί η Πυροσβεστική, με 7 πυροσβέστες να τον απεγκλωβίζουν χωρίς ωστόσο τις αισθήσεις του.

Η άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε και αυτός αλλά όχι ιδιαίτερα σοβαρά.

«Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε από ΕΙΧ όχημα ένας άνδρας με τη χρήση διασωστικής σειράς,  έπειτα από τροχαίο στο 4ο χλμ της ΕΟ Ξάνθης- Κομοτηνής. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα» σημειώνει σε ενημέρωσή της η Πυροσβεστική για το συμβάν.

Τα δύο οχήματα καταστράφηκαν πλήρως λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης. Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:

Την 17-7-2022 το βράδυ στο 4ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός και επέβαινε 60χρονη ημεδαπή συγκρούσθηκε  μετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 61χρονου και ο τραυματισμός των άλλων δύο ατόμων. Όλοι οι τραυματίες μετεφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια