GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κομοτηνή: Νεκρός αστυνομικός 52 ετών – Πέθανε από ανακοπή

  Εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου μέσα στο κατάστημα που διατηρεί η σύντροφος του – Υπηρετούσε στον Συνοριακό Σταθμό Νυμφαίας

 


Εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου μέσα στο κατάστημα που διατηρεί η σύντροφος του – Υπηρετούσε στον Συνοριακό Σταθμό Νυμφαίας

Θλίψη στο αστυνομικό Σώμα της περιοχής προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου από ανακοπή ενός Αστυνομικού, ηλικίας 52 ετών, το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουλίου στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε στις 9 περίπου το πρωί και ο Αστυνομικός εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνος του σε κατάστημα που διατηρεί η σύντροφος του στην πόλη της Κομοτηνής.

Τον αστυνομικό εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του προμηθευτής του καταστήματος, ο οποίος ειδοποίησε και το ασθενοφόρο που μετέφερε τον 52χρονο στο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρουν συνάδελφοι του, ο Αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στον Συνοριακό Σταθμό Νυμφαίας και είχε καταγωγή από τη Γρατινή, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο άτυχος άντρας είχε δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο του ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια