GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και άντε να δικαιολογήσουμε τα χρήματα για γεύματα, Ξενοδοχεία, κερκίδες, ήχο και φωτισμό. Αλλά τα 4.000 ευρώ για άμμο κύριοι του Δήμου είναι όχι μόνο πολλά, αλλά και κατασπατάληση.

Δεν μπορούσατε να φέρετε την άμμο από τους αγώνες που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη; Με τη λήξη της διοργάνωσης, τι θα την κάνετε την άμμο.


Δεν μπορούσατε να φέρετε την άμμο από τους αγώνες που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη; Με τη λήξη της διοργάνωσης, τι θα την κάνετε την άμμο.

Έχω αναφέρει και άλλες φορές, πως μηδενιστής δεν υπήρξα ποτέ και ούτε θα υπάρξω. Δεν κατηγόρησα και δεν σχολίασα αρνητικά την διενέργεια των αγώνων πετοσφαίρισης επί άμμου στην Κεντρική Πλατεία, μιας και θεωρώ πως αυτές τις εκδηλώσεις, όπως και από άλλες, η Ξάνθη κερδίζει και δεν χάνει.

Δεν θα σχολιάσω αρνητικά, τα χρήματα που δόθηκαν τόσο σε Ξενοδοχεία της Ξάνθης, όσο και σε επιχειρήσεις εστίασης, καθώς και για τις εξέδρες με τον ήχο και τον φωτισμό. Εκεί όμως που δεν ανέχομαι την κοροϊδία, είναι πως χωρίς καμία ντροπή, ο Δήμος καλύπτει τα έξοδα για την άμμο και το ποσό αγγίζει τις 4.000 ευρώ.

Ναι φίλοι μου, 4.000 ευρώ για την άμμο, τη στιγμή που θα μπορούσαν να μεταφέρουν με λιγότερα έξοδα την άμμο της ίδιας διοργάνωσης από την Θεσσαλονίκη, όπου οι αγώνες εκεί πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες.

Και ένα τελευταίο ερώτημα προς αρμοδίους, έτσι για να μη νομίζουν πως είναι εξυπνότεροι όλων των υπολοίπων. Αυτή η άμμος, που πληρώθηκε 4.000 ευρώ από τον Δήμο, μετά τη λήξη της διοργάνωσης την Κυριακή, τι θα γίνει;;; Θα την πετάξετε;;; Θα την δωρίσετε;;; Θα την επιστρέψετε από εκεί που την αγοράσατε ή θα την φυλάξετε σε χώρο του Δήμου για να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο έργο, ή σε κάποια άλλη ίδιου τύπου διοργάνωση!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια